Adela Banášová (33) zveřejnila tajemství kolegů: Marešovy úchylné manýry a Boučkův těžký mindrák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adela Banášová (33) zveřejnila tajemství kolegů: Marešovy úchylné manýry a Boučkův těžký mindrák!

Adela Banášová prozradila bizarní tajemství českých moderátorů!
Adela Banášová prozradila bizarní tajemství českých moderátorů! (Foto: Ah§ - Ladislav Křivan, Jan Tůma, Pavel Machan, Petr Novotný, koláž Ahaonline.cz)

Moderátorka Adela Banášová má nejen impozantní nos, ale i pěkně prořízlou pusu. A protože jí, na rozdíl od některých nejmenovaných kolegů, nechybí inteligence a smysl pro humor, rozhodla se ve slovenské verzi pořadu Nikdo není dokonalý, poškádlit moderátory, se kterými v minulosti spolupracovala. A jako prostředek jí posloužily zážitky ze společné šatny při natáčení.

Adela moderovala talent show Česko Slovenská SuperStar s nechvalně proslulým králem nočních podniků Leošem Marešem (37) a taneční soutěž Let´s dance s věčným smolařem Liborem Boučkem (33). Při natáčení Nikdo není dokonalý se Banášová setkala právě s Boučkem, a tak si neodpustila pikantní vtipkování na jeho adresu. A snadný terč Leoš Mareš to pochopitelně schytal také.



"S mými českými kolegy mám velmi zvláštní příhody. Vždy vyžaduji, abychom měli společnou šatnu, protože náš vztah je pracovní, tak se příliš neokukujeme. Navíc jsme tolik unavení a po natáčení smradlaví, že tam nejsou vedlejší úmysly," popisuje atmosféru zákulisí Adela. Její vzpomínka na Mareše je vskutku bizarní. "Když jsem pracovala s Leošem, na levou nohu si navlékal ženský podvazek," šokovala zvláštní libůstkou moderátora, který trpí křečovými žílami.

Zážitek s Liborem Boučkem je ovšem ještě vtipnější. Banášová s ním moderovala v době, kdy byl značně při těle a za svůj vzhled se styděl. "On se to snažil velmi skrývat. Myslím, že když zhubl, tak se přes to již přenesl. Ale v minulosti si dával na břicho takový stahovací pás. Navlékal se do toho pokaždé. A nakonec, když se vysvlékl, roztekl se po šatně," rozesmála se Banášová a Bouček, evidentně v rozpacích, zrudl a předstíral, že se také směje.



Přečtěte si
kukulin
26. 11. 2014 • 18:41

Defekátore umíš se bavit i o něčem jiném než o exkrementech

mirkazam
7. 7. 2014 • 12:24

Adéla je každopádně pohotová a vtipná, ale to se nedělá, aby na své kolegy vynášela takové indyskretní kecy. Myslím, že by jí taky nebylo po chuti, kdyby to bylo obráceně...

ferdinand6
23. 4. 2014 • 22:27

Nosatá slovenská blběna, no . Ještě si přijde děsně vtipná, je spíš trapná. Na místě těch pomluvených o ní taky něco rozšířím. Třeba, že s tím svým chobotem musí smrkat jen do prostěradel nebo má pošťáka stejně naddimenzovaného jako nos.

defakto
22. 4. 2014 • 19:25

...... ano, je to velmi inteligentní nabubřelé hov.no !

lillyli
22. 4. 2014 • 16:35

Nesouhlasím. Jestli se něco nedá Adéle upřít, tak je to nadprůměrná inteligence.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.