Další čistka ve VIP zprávách: Kdo vyletí po Bočanové? Jedno jméno je skoro jisté... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Další čistka ve VIP zprávách: Kdo vyletí po Bočanové? Jedno jméno je skoro jisté...

Miroslav Šimůnek
Miroslav Šimůnek (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, FTV Prima )

Těch moderátorů je nějak moc! Všimli si toho všichni diváci primáckých VIP zpráv. Momentálně jich je šest, po odchodu Mahuleny Bočanové (47), o kterém informoval deník Aha! včera, zůstane pět. I to je ale pořád dost. Z kola ven tak podle našich informací půjde ještě jeden!

Nováček Petr Vágner (36) působí ve VIP zprávách svěže, dobře se na něj dívá, mluvit umí, a hlavně – rozumí si s Ivanou Gottovou (38), se kterou zprávy ze společnosti uvádí každý úterní večer. „Moderuje se nám spolu dobře,“ svěřila se Ivana. Profíka Vágnera se tedy vedení Primy jen tak nezbaví, protože on přinesl do pořadu, jemuž kolísá sledovanost, osvěžení.


Naopak druhý nováček Miroslav Šimůnek (36) vedení televize dost trápí. Vypadá dobře, ale jeho projev uspává. Mirek sice také jednou týdně, konkrétně ve čtvrtek, uvádí VIP zprávy ve dvojici s manželkou Karla Gotta (74), na rozdíl od Vágnera ale není mezi ním a Ivanou to správné moderátorské jiskření.

„Prima bude ještě chvíli Šimůnka zkoušet. O jeho odchodu už se ale na Primě mluví,“řekl Aha! důvěryhodný zdroj z televize.



Přečtěte si
jardislava
5. 6. 2014 • 11:04

Zbavte se Gottové a sledovanost stoupne. !!!! Když tam je ona, tak okamžitě přepínám. Bohužel mi připadá stále horší a opravdu se na ni mohou koukat jenom ti hodně otrlí !!! Ta urputnost Primy ji tam držet je trapná. Kdyby se raději místo několika chův starala o svoje holky.

denia
27. 4. 2014 • 08:55

No mne taky manžel oslovuje pusinko a přesto mi ostatní tak neříkají,natož v práci.Ona zdrobnělina v oslovení je od určitého věku spíš trapná i kdyby ji dotyčný měl v rodném listě.

denia
27. 4. 2014 • 08:37

Zbavte se Gottové a sledovanost stoupne.To,že se líbí manželovi,je v pořádku,ale diváci ji nemusí.Vždyť vypadá jako chlap - velké nohy i ruce,neženský obličej a i když už jí přestali strojit do kratičkých sukýnek a obřích výstřihů,tak stále na ni není pěkný pohled.Ukliďte ji někam do kanclu,když už si musí vydělávat.

petardioni
26. 4. 2014 • 16:20

Je naprosto nepochopitelné, že Prima stále zaměstnává paní Gottovou jako moderátorku.Její špatná intonace v kombinaci s nepříjemným hlasem odrazuje spoustu diváků.Je přece spousta absolventů uměleckých škol, kteří se umí chovat před kamerou přirozeně a nebylo by je třeba posílat do nějakých kurzů rétoriky. Určitě je paní Gottová velmi snaživá, ale v některých oblastech jen snaha a úpornost nestačí. Toto by si měla uvědomit jak ona sama, ale především Prima.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.