Bartošová se objevila s modřinami a Rychtář se ohání dovolenou: Itálie za facky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová se objevila s modřinami a Rychtář se ohání dovolenou: Itálie za facky?

Iveta Bartošová a její podivné fleky na tvářích.
Iveta Bartošová a její podivné fleky na tvářích. (Foto Aha! – Roman Souček, Facebook, koláž Ahaonline.cz )

V Uhříněvsi byl dlouho klid, ale když se Iveta Bartošová (48) dostane ven, nastane velké tóčo! Tentokrát to bylo u příležitosti jejich narozenin.

Zpěvačka sice ruší jeden koncert za druhým, ale narozeniny se rozhodla oslavit stylově. Nejdříve se vypravila ke kadeřníkovi, nechala si sundat umělé vlasy a oživit barvu. I když vypadala poměrně zachovale, tak na její tváři bylo přeci jenom něco podezřelého… Pod levým okem se jí rýsoval podivný nazelenalý flek připomínající modřinu.

Že by příčinou byl jeden z pověstných pádů a úrazů, které si Iveta pravidelně přivozuje za zavřenými vraty vily? Nebo se potvrdila slova ochránce žen a stavitele azylových budek Zdeňka Macury o domácím násilí a za vším je její manžel Josef Rychtář?

Jindy nesdílný Pepa se totiž rozpovídal o narozeninových plánech pro svou milou a bizarnější dárek si vymyslet opravdu nemohl! Džambulku totiž vezme do Itálie a to přímo do městečka Peschici. Ano, přesně tam, kde se minulé léto odehrávalo drama ohledně zpěvaččina »únosu«. Kde Rychtář pobíhal polonahý a sháněl italskou policii, ukazoval nechápavým cizincům fotky Bartošové a kde jí Macura mezitím strkal do zadnice čípky. „Oba bychom chtěli odjet na klidnou dovolenou. A nevylučuji, že to bude právě do Peschici, kde se nám loni moc líbilo,“ šokoval Rychtář v Blesku. „Ano, vzhledem k okolnostem loňského léta se to může zdát divné, ale my jsme si to město zamilovali,“ pokračuje. Těžko říct, zda má stejný názor i jeho choť, která byla většinu času v takovém stavu, že si na letní radovánky nemůže pamatovat.

K nápadu svého muže se nevyjádřila, protože podle Rychtářových slov si užívala nákupy a kamarádky a domů dorazila až pozdě večer.



Přečtěte si
hejhej
11. 4. 2014 • 15:21

Itálie, dárek k narozeninám, který bude sponzorovat bulvár a TV Nova? Pak serie fotek a článků.Aby bylo do Vánoc o čem psát.

ferdinand6
10. 4. 2014 • 21:47

Doufám, že nás bulvár zase bude pravidelně zásobovat jejími pochca...i fotkami

xcarodejka
10. 4. 2014 • 18:06

Je ostuda, že lze k takovým věcem dojít, nebude shledán trestný čin.... Nikdo a žádnbý zákon nedokázal Ivetu ochránit. Všer bylo podle zákona. Odmítnutí léčení i účelový sňatek. hraběnka se právem nestačila divit. Co tady dělají naši zákonodárci? Kauza Kramný je také otřesná.

lillyli
10. 4. 2014 • 14:30

Fuj!!!!

boball
10. 4. 2014 • 10:43

A co by nejeli,však si to můžou špendýrovat a takovej čípek v Itálii chutná úplně jinak než doma

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.