Gott a Vágner tváří v tvář: Vyříkali 
si Ivanu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gott a Vágner tváří v tvář: Vyříkali 
si Ivanu!

Vágner s Gottovou moderuje pravidelně. Co tomu říká Mistr?
Vágner s Gottovou moderuje pravidelně. Co tomu říká Mistr? (Foto Aha! – Dan Černovský, Marek Pátek, TV Prima, koláž Ahaonline.cz )

Potkali se tváří v tvář! Karel Gott (74) si v posledních dnech hned dvakrát promluvil s moderátorem VIP zpráv na Primě Petrem Vágnerem (36), který má podle jednoho týdeníku hodně blízko k jeho ženě Ivaně Gottové (38). A pro Petra to nakonec dopadlo dobře!

Gott nejprve s Vágnerem hovořil na sobotní afterpárty po předávání cen TýTý. „To je pravda, tam jsme se domlouvali na jeho hostování v nedělních VIP zprávách, které jsem uváděl. Na Ivanu přišla řeč také, tomu jsme se ale zasmáli,“ řekl deníku Aha! Vágner.


V neděli se pak pánové setkali znovu, tentokrát na Primě. „Ve VIP zprávách už jsme tu záležitost s Ivanou řešit nechtěli! Spíše jsme se bavili o jeho aktuálních pracovních projektech. A zkusili jsme si spolu jednu hereckou scénku z Dona Quijota, za kterou jsem mu dal sošku Oscara. Tu mi před lety přivezl z Los Angeles můj kolega,“ dodal Vágner.
„Petr je fajn chlap, pokaždé se mi s ním dobře pracuje,“ pochválil přes deník Aha! Vágnera Gott. Stejně by si ale na sexy herce a moderátora měl dávat pozor…



Přečtěte si
matylda-rut
29. 5. 2014 • 21:23

Kdyby ta Ivana byla alepoń hezká, je to taková škaredá opička. Asi byla dobrá v posteli, jinak si neumím vysvětlit proč si ji Karel bral. Holka toho moc neumí, jela už vždycky po boháčích, ach jo a Karel dělá ze sebe pomalu šaška.

johanka
3. 5. 2014 • 12:50

Skoro 90% diváků hlasovalo pro odchod paní Gottové z VIP zpráv. Ale paní Obzinové je to jedno. Buď bude Gottovou mít moc ráda, nebo je "mistrem" podplacená.... Kdo ví ??? Navíc jsem v dnešních novinách četla, že Karel Gott a jeho žena budou hrát v televizním seriálu televize Prima..... Nakonec se nám mistr na stará kolena zbláznil a dá se na hereckou kariéru. Ach jo a taková to byla osobnost. Tady je důkaz, co z člověka udělá taková jedna ctižádostivá blbka

anezat
9. 4. 2014 • 09:39

Gott snad nikdy nikoho do bulváru nepomluvil, vždycky je nad věcí, to ho jedině ctí. Kdyby mu ta jeho zlatokopka byla někdy nevěrná, odpustil by jí, je přece proti němu mladá. Je mi ho líto, že se tím sňatkem s touto nulou naprosto znemožnil.

londynskypes
9. 4. 2014 • 08:38

odporna zenska i s celou zlatokopeckou rodinkou fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

londynskypes
9. 4. 2014 • 08:38

mandat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.