Leze Havlová do zelí Dvořákově modelce? Dagmar se rozplývá nad přátelstvím s idolem dívek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Leze Havlová do zelí Dvořákově modelce? Dagmar se rozplývá nad přátelstvím s idolem dívek!

Náklonnost herecké dvojice je prý čistě přátelská.
Náklonnost herecké dvojice je prý čistě přátelská. (Foto: Aha! - Marek Pátek, Daniel Černovský, Herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Dagmar Havlová (61) a Jiří Dvořák (47) jsou víc než jen kolegové! Bývalou první dámu a charismatického herce pojí nejen přátelství, ale je mu za mnohé vdečná. Roli primářky Foldynové v Sanitce 2, díky níž se stala absolutní vítězkou TýTý, hrála po smrti manžela Václava Havla (†75). Když jí bylo nejhůř, podržel ji právě zadaný Dvořák, který chodí s modelkou Jitkou Randárovou (24).

V jedné ze svých nejkrásnějších rolí zažívala Havlová současně i jedno z nejtěžších období svého života. Vzpamatovávala se z manželovy smrti. „Paradoxně a pro mě dobře jsme měli čtrnáctidenní natáčecí pauzu, a když jsem se po úmrtí Václava vracela, tak se ke mně všichni chovali ve štábu neskutečně mile,“ prozradila deníku Aha! Havlová s tím, že nějvětší oporu našla ve svém kolegovi.


„Byl to právě Jiří Dvořák, který mě během natáčení velmi podržel,“ řekla deníku Havlová s tím, že se s obou stali opravdoví přátelé. Jak je vidět, není doktorem jen v seriálu, ale umí léčit i duši. U Havlové se mu to povedlo.
Není divu, že mu bývalá první dáma držela palce, aby získal zrcátko TýTý a bylo na ní vidět obrovské zklamání, že v kategorii herců zvítězil Ivan Trojan (49). „Moc mě to mrzí, je to můj herecký partner i na divadle. My jsme kamarádi a on je moc fajn kluk, pracujeme spolu hodně a myslím, že se stal v Sanitce idolem mnoha dívek,“ rozplývala se nad Dvořákem Dagmar Havlová.



Přečtěte si
tatu
9. 4. 2014 • 11:49

Jaký idol dívek?Exmanželku číslo 1 má v Brně,exmanželku č.2 Munzarovou/ má v Praze i s dcerou Annou.Nevím čí je to idol,když mu jde každé oko jinam,místo úsměvu křeč a přes postel z Brna na hrad.No potěš koště!!!

pravlast
8. 4. 2014 • 09:49

Je to herecký partner i NA DIVADLE?To znamená na střše divadla??? Ten musí mít oháňku jako bič,jedna stará jak uhlí,druhá mladší o generaci.Gerontofil/pedofil???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.