Brodská si chtěla ublížit: Odborník varuje před její závislostí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brodská si chtěla ublížit: Odborník varuje před její závislostí!

Tereza Brodská si chtěla ublížit, nakonec si vytvořila závislost na energetických nápojích.
Tereza Brodská si chtěla ublížit, nakonec si vytvořila závislost na energetických nápojích. (TV Nova)

Raději by si zlomila ruku, než by točila psychologický seriál Terapie. Po prvním natáčecím dnu měla Tereza Brodská (45) jediné přání: Okamžitě skončit! Dokonce přemýšlela o tom, že si doma přivodí úraz...

„Napadlo mne, že si naložím ruku do octa a pak si ji zlomím,“ šokovala herečka, která se chtěla z Terapie dostat stůj co stůj. „První den jsem přišla domů a rozbrečela se. Netušila jsem, že se ve svém věku zhroutím z natáčení,“ přiznala Brodská, zdeptaná dvanáctihodinovým zápřahem jen ve dvou hercích. Nakonec vydržela. Svou daň si to ale vybralo. „Vypěstovala jsem si tam závislost na energetickém drinku. Bez něho se to nedalo zvládnout. I když už netočím, denně jich vypiju pět až šest,“ práskla na sebe herečka.

Názor odborníka: Jako 16 kostek cukru!

V šesti energy drincích se podle specialisty na výživu Petra Havlíčka skrývá 16 kostek cukru! Ten spolu s obsaženým kofeinem vytváří v těle stres, který se může projevit v mnoha ohledech negativně – kolísání hladiny krevního cukru, nadváha i obezita. „Skutečnost, že žena má potřebu pít tolik stimulujících nápojů, značí hlubší problém. Měla by začít pátrat po příčinách,“ míní Havlíček.



Autor:  kot,efr

Přečtěte si
jity
9. 4. 2014 • 13:13

Kdysi jsme potkali Terezu Brodskou s její matkou a ta ji strčila do kapsy. Jana Brejchová měla úplně jiný šmrnc a Tereza byla jako obyčejná šedá myš, bez jiskry a sexy už vůbec ne.

mandat
9. 4. 2014 • 03:06

Presne tak.

mandat
9. 4. 2014 • 03:05

To jsou protekcni deti. Nikde neni zaruceno, ze budou mit talent,jako rodice. Stejne je to i s detma Mistra. Ivana je uz ted vsude cpe a dela z nich hvezdy. HRUZA,

mandat
9. 4. 2014 • 03:03

Loni vykrikovala, ze jde pracovat do zahranici, protoze nema doma praci. ted maka a stezuje si.

lukreciaborgia
8. 4. 2014 • 18:09

beladona-souhlasím se vším.Brodská je určitě fotogenická jako její máti,ale hrát neumí a když slyším její pronikavý ječák,vypínám.Nesnáším ji.O Vondráčkové-Plekanec,škoda mluvit.Neumí ani zpívat a hrát už vůbec,nevím za co ji dávají ceny,opravdu ani netuším.Je to takový přestárlý "diblík"-marmeláda.A ty ceny už musí být trapné i jí,ne?neznám nikoho,kdo by si koupil její CD,ale prodá ho prý desetitisíce.Takže ji chybí Zlatý slavík.Nebo nějaký slavík.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.