Rodinné tajemství Yvetty Blanarovičové: Netuší, kolik má sourozenců, ale nečekaně se objevila sestra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rodinné tajemství Yvetty Blanarovičové: Netuší, kolik má sourozenců, ale nečekaně se objevila sestra!

Jedna tmavá, druhá blond. A s oběma šijou všichni čerti.
Jedna tmavá, druhá blond. A s oběma šijou všichni čerti. (Foto pro Aha! – Jaroslav Urban)

Sestra seslaná z nebes. Zpěvačka Yvetta Blanarovičová (50) má nejméně jednu spřízněnou duši. Nevlastní sestru Sašu (36), které v noci volává, když je jí nejhůř.

Yvettin tatínek byl celkem sedmkrát ženatý. „Saška je tatínkovo poslední dítě. Sama se mi ozvala z Bratislavy e-mailem. Našla si mě,“ říká šťastně zpěvačka. Drsnou souhrou osudu přišla o dva vlastní bratry.


Saša je jí velkou oporou. „Jsme stejné. Obě worholičky, rády vaříme, můžeme se na sebe spolehnout. Saška ví, že když jí třeba ve dvě v noci volám, není to z nějakého baru, ale proto, že mám problém,“ svěřila deníku Aha! Blanarovičová.

Yvetta a Saša vystrčily drápky při společném focení. „Jsme si podobné i temperamentem, máme v sobě sto čertů,“ přiznala zpěvačka. Obě svůdně pózovaly před objektivem.


Jinak jsou ale až po uši pohroužené do práce. Saša má produkční společnost a rozjíždí v Bratislavě nový seriál. Yvetta se věnuje svému občanskému sdružení La Sophia. Je málo času na setkávání. „Podporujeme se i na dálku, to umíme taky,“ raduje se Blanarovičová.

Tatínek se 7x oženil
Yvettin tatínek si na ženy potrpěl. Oženil se celkem sedmkrát a zpěvačka ani netuší, kolik měl vlastně dohromady potomků.

Oplakala dva bratry
Yvetta už ztratila dva sourozence. Mladší bratr Karel, velký sportovec, zahynul v roce 1977, když se mu neotevřel při seskoku padák. Starší bratr Albert (†44), který byl Yvettě velkou životní oporou, dostal rakovinu plic. Po půlročním boji zemřel i on.



Přečtěte si
bezodkladne
9. 4. 2014 • 16:17

Blanarovičová a její nebezpečné vnady : Pozor ! Nebezpečí výbuchu silikonových bomb

defakto
9. 4. 2014 • 13:10

....... " netuší koli má sourozenců " - mezi cikány je to normální !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.