Zákulisní machinace v České Miss 2014: Rozpaky, hádky a rivalita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zákulisní machinace v České Miss 2014: Rozpaky, hádky a rivalita!

Ještě na generálce měla pozdější vítězka Franková šaty v barvě aqua.
Ještě na generálce měla pozdější vítězka Franková šaty v barvě aqua. (Foto Aha! – Pavel Machan, Ladislav Křivan, Jan Tůma, herminapress.cz)

Vyhlášení výsledků soutěže krásy Česká Miss 2014 provázela řada rozpaků a machinací. Outsiderka Gabriela Franková (20) porazila favoritky sázkových kanceláří, kolegyň modelek i renomovaných vědců. Navíc v šatech, které patřily její soupeřce!

Šťastné šaty
Pro titul České Miss 2014 si došla Gabriela Franková v krásných tmavě modrých šatech Blumarine. Ty ale měla původně obléknout její soupeřka Kamila Bezpalcová (22). „Organizátoři jim prohodili šaty na poslední chvíli. Udělali to kvůli rozmístění barev. Kamila z toho byla hodně špatná, do těch modrých se zamilovala,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí.



Vědecký omyl!
Vědci učinili experiment, podle kterého na základě tvarů obličeje minulých vítězek určili tu, která by měla letos být lidem nejsympatičtější. Dokázali ale pouze to, že k vítězce České Miss nelze dojít vědecky. Podle nich by totiž jeden z titulů musela získat dívka s číslem1 Gabriela Bendová (22).

Proč zrovna Gábina?
Vítězství Gabriely Frankové nechápou bookmakeři, zkušené modelky ani některé její soupeřky. Když hvězdný host soutěže Sophia Loren (79) vyslovil její jméno, ostatní dívky zůstaly jako opařené. „Tipovali jsme na vítězku čtyřku – Simonu,“ shodly se na Dvořákové (19), přítelkyni mladého Topolánka (21). Stejného názoru je i Česká Miss 2007 Eliška Bučková. „Gabriela je krásná, ale nezaujala mě. Nechápu, proč lidé vybrali zrovna ji.“



Autor:  kot

Přečtěte si
ferdinand6
2. 4. 2014 • 21:12

Proč pořád blábolí o Dvořákové? To si protekční Topolánkův spratek zaplatil mediální masírku? Ta tam byla jen do počtu, pořád nechápu, jak někdo s tak oteklými víčky může dělat modelku. Vždyť se na tu Simonu Dvořákovou nedá koukat!

mysicenka
2. 4. 2014 • 08:03

Dvořáková je totálně nesympatická a parazituje jenom na tom, že se nechává na mejdanech fotit s frackem Topolánka. Pak ji samozřejmě její stejně založené kámošky favorizují na vítězku. Ještě, že lidi dají aspoň v tomto na svůj názor. Vítězka je krásná a sympatická a výměna šatů na poslední chvíli na tom nic nemůže změnit. Hlavně ať se nezmění ona sama a ať ji nevídáme na titulech stejně jako "hvězdu" Dvořákovou.

smeagol
1. 4. 2014 • 18:06

Prijde mi, ze v CR se soutez miss pojima uplne jinak, nez byl puvodni zamer. Souteze miss nejsou jakousi pripravkou pro modeliny a trhem noveho mladeho masa pro sportovce a podnikatele. Puvodni myslenka byla zvolit vsestranne obdarenou divku, ktera by byla vzorovym modelem. Chovanim, vystupovanim, krasou, inteligenci, vzdelanim, talentem. Vetsinou jezdi po svete, zastupuji ruzne organizace, ucastni se charitativnich akci atd. V CR by se dalo spocitat na prstech jedne ruky, ktera z miss se teto predstave priblizuje ci ji naplnuje. Slecna Dvorakova to ale neni. Nerikam, ze je oskliva, ale chybi tam toho opravdu hodne. A modelinovat muze i bez titulu .

setug
1. 4. 2014 • 17:22

Ten jen m,édia blábolí o favoritce Dvoříkové. Nezaujala nikoho, jinak by dostala alespoň nějaký malý titul. Nezaujala ani porotu,která vybírala myslím MISS Word.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.