Filip Čapka z Cest domů: Taková čuňárna! Jak se mu to mohlo líbit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Filip Čapka z Cest domů: Taková čuňárna! Jak se mu to mohlo líbit?

Slepičince v Čapkově obličeji vypadají věrohodně.
Slepičince v Čapkově obličeji vypadají věrohodně. (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Seriálový Sváťa Pech má opravdu pech. Jeho představitele Filipa Čapku (39) už máčeli v ledové vodě, pomazali dehtem a teď měl slepičince i na obličeji!

Scénář je k Čapkovi, který v Cestách domů představuje svérázného zlodějíčka a homosexuála Sváťu, nemilosrdný. Kvůli jeho orientaci ho už pomazali dehtem a vyváleli v peří, za zlodějny topili svázaného ve studené vodě a nyní skončil ve slepičincích. Chtěl přijít lacino k vajíčkům, ale to se mu krutě vymstilo.

Maskérka měla s Filipem plné ruce práce. I když slepičí exkrementy působily věrohodně a herec se tvářil patřičně zničeně, šlo jen o šikovně smíchanou bílou a zelenou zubní pastu a vazelínu. „Natáčení podobných momentů mě baví, protože je o čem hrát. Mám rád akční scény,“ řekl Aha! Čapka. Jak mu sluší slepičince, můžete posoudit už zítra večer na Primě!



Přečtěte si
bibijana
1. 4. 2014 • 14:45

Na Cesty domů nekoukám,ale mám ráda jeho pořad Polopatě.Je to pro mě relax,udělám si vždycky kafíčko a v klidu koukám.Touto cestou bych chtěla panu Filipovi poděkovat za příjemné a skvělé moderování pořadu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.