Tajně zasnoubená Špotáková: Proč se malý synek vzteká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajně zasnoubená Špotáková: Proč se malý synek vzteká?

Bára je zasnoubená, ale nikdo to netušil
Bára je zasnoubená, ale nikdo to netušil (Foto: Aha! - Petr Žaloudek)

Česká olympijská šampionka Bára Špotáková (32) musela s pravdou ven, když se na lyžařských závodech pochlubila zásnubním prstýnkem.  Její přítel Lukáš Novotný jí však požádal o ruku již v době, kdy byla těhotná. Dnes již mají hrdličky malého Janka, který občas dává Báře trochu zabrat.

Zrovna měla něco v puse...

Jak došlo k oněm utajeným zásnubám? "Bylo to v zimě u nás v chatičce, kde teď bydlíme. Absolutně jsem to nečekala a byla jsem extrémně překvapená. Lukáš mě požádal během večeře. Zrovna jsem měla něco v puse a málem mi zaskočilo," prozradila Bára Špotáková v Blesku. " Svatbě jsme se ale ještě vůbec nebavili. Zatím ji neplánujeme," dodala oštěpařka.

Vztek kvůli chození

Velké životní změny přišly také s narozením malého Janka. "Je zlatej. V noci spí dobře a já můžu regenerovat. Během tréninku ho hlídá buď Lukáš, nebo moje máma. Od ní má stoprocentní servis a od Lukáše zábavu," libuje si olympijská medailistka. Občas si ale malý postaví hlavu, jak už to bývá, když se s ním maminka nechce učit chodit: "Trochu se vzteká, když mě z toho po dvou hodinách bolí záda."

Přečtěte si
pravlast
29. 3. 2014 • 12:29

Hola- Báro,moc Ti přeju abys měla rekord:Představ si že Ti další zlatou na OH předají táta-manžel a syn.A budete jako E.Zátopek navždy zapsaní a nepřekonatelní!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.