Vítr v Cestách domů: Ke Kenigrům se nakvartýruje plachý introvert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vítr v Cestách domů: Ke Kenigrům se nakvartýruje plachý introvert!

Jaroslav Plesl se na čas nastěhuje Kenigrům do bytu
Jaroslav Plesl se na čas nastěhuje Kenigrům do bytu (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Do rodiny Kenigrů přibyde nový muž. Není to žádný utajený syn, ale pouze Hynkův kamarád v nesnázích Pavel Pacner. Novou postavu v primáckém seriálu Cesty domů hraje Jaroslav Plesl.

Státní zástupce Pavel Pacner je už od první chvíle sympatický muž. Ženy určitě zaujme tím, že se sám stará o malé dítě – dcerku Beátku. Pokud je vám to jméno povědomé, tušíte správně. O tu Beátku, jejíž maminku Marii léčila Valerie (Lenka Vlasáková), a již si chtěla adoptovat.

„Pavel je jedna z nejhodnějších postav, jakou jsem kdy hrál. Mám z něj radost, protože už jsem začínal zapadat do škatulky podivínů a různých prevítů. Tak jsem se rád vydal do těchto vod. Ať hraju jakoukoliv postavu, vždycky se snažím vycházet ze sebe. I tentokrát to dělám a zjišťuju, že mám s Pavlem leccos společného. Například cit pro spravedlnost,“ říká herec.

Ani Jaroslav Plesl není na obrazovkách Primy nováčkem. Viděli jsme ho v Letišti i v Zázracích života. „Já jsem trochu plachý a introvert, vždycky mi chvíli trvá, než se rozkoukám a naskočím do seriálového rytmu. Proto mě potěšilo, že se tu potkávám s režisérem Jaromírem Polišenským, stejně jako s některými herci, které znám už ze Zázraků. Tam jsem hrál manžela, který se svou ženou usiluje o početí potomka. Tady už ho mám. Musím se přiznat, že s tak malým dítětem jsem ještě nikdy nehrál. Ona je takový malý nevyzpytatelný element. Například dneska neměla den a neustále odcházela ze záběru,“ směje se Jaroslav Plesl.

Proč se vlastně Pavel Pacner objeví u Kenigrů? Protože se mu v bytě stane havárie a Hynek (Roman Zach) mu nabídne, aby pár nocí přespal u nich ve vile. „Vzpomínám si, že první věta, kterou v seriálu řeknu, zní: ´Omlouvám se, ale je mi to celý trochu trapný´. Tak doufám, že to nebude věta, která bude vystihovat celkový dojem z mé postavy Pavla,“ smál se Jaroslav Plesl, který se v seriálu objeví už ve středu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.