Dámy, zbystřete: Ornella prozrazuje, po čem má tak pružná ňadra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dámy, zbystřete: Ornella prozrazuje, po čem má tak pružná ňadra!

Ornella Štiková si už od puberty maže prsa mastičkou.
Ornella Štiková si už od puberty maže prsa mastičkou. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Tak je to tady. Ornella Štiková (21) po kritizování sestřiček, hokejistů a moderátorek fušuje do řemesla i kosmetičkám. Její ňadra totiž posloužila jako vzor obří soše z čokolády, kterou připravila jedna francouzská cukrárna a ona se rozpovídala o tom, jak se o své poprsí stará.

Mladá maminka Ornella Štiková se sice asi před týdnem rozhodla, že zhubne, ale když se dostala do cukrárny, chovala se podobně jako Karlík v Továrně na čokoládu. Odbíhala od dezertu ke koláčku a dortíku a v duchu si určitě říkala, že s dietou začne. Zítra.

Již zmíněná cukrárně posloužila její ňadra jako inspirace, ale nakonec museli cukráři značně ubrat, protože subtilní zbytek sochy by takový nápor nevydržel. Ornelle to ale vůbec nevadilo, protože svoje pravé poklady ukazovala v narvaném výstřihu, odkud pomalu padaly ven…

A o důležitosti svých prsou si Ornella byla vědoma už jako dospívající dívka. Prozřetelně o ně pečovala už od puberty, jakoby snad tušila, že to bude jedna z mála věcí, na které může založit kariéru. „Už od třinácti let, když probíhaly hormonální změny, jsem si je vždycky mazala, aby byla pevná a pružná,“ svěřila se Štiková Blesku.

Jakou podivnou mastičku Ornella používá, už neupřesnila, samozřejmě si ale myslí, že si Pepa Kokta nevybral kvůli pružným ňadrům, ale kvůli očím, které jsou na sluníčku téměř zlaté.

 



Přečtěte si
mirunkas
21. 3. 2014 • 06:43

Je pekne oplacana a tak to ma Pepa rad,ne kostnatou Partyšku. Tlustounka Ornellka a jeji lajdaky,to je jeho!.Muze je poradne omakat,promnout tucnymi prsty a spokojene mlaskat mastnymi lacnymi masitymi rty.

haha
20. 3. 2014 • 13:47

koho to zajímá

haha
20. 3. 2014 • 13:02

krásná představa...je kouzelné ráno a v záři vycházejícího slunce,na bílé písčité pláži běží Orny a Pepé .Ve vlahém větříku jí kolem hlavy povlávají vytahaná pružná ňadra a do rytmu moře plácá hlasitě Pešpanův upocený pupek o jeho bujná stehna

haha
20. 3. 2014 • 12:57

chtěla bych tu sochu vidět.........tyhle prsa nejsou pružný,ale vytahaný.Jenom když to narve do podprdy tak vykouzlí bujný dekolt

mandat
19. 3. 2014 • 14:06

V jejim veku ma kazda pruzna prsa. Nic noveho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.