Petra Janů: Chtěli ji obrat o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Janů: Chtěli ji obrat o peníze!

Petra Janů po prvním jednání roli odmítla. Teď ji ale čeká další schůzka. Změní názor?
Petra Janů po prvním jednání roli odmítla. Teď ji ale čeká další schůzka. Změní názor? ( Aha! – Martin Pekárek)

Přípravy české verze slavného muzikálu Mamma Mia! se pořádně komplikují! Po Heleně Vondráčkové (66) v něm totiž odmítla hrát i Petra Janů (61). Ta měla, stejně jako Vondráčková, ztvárnit Donnu. A také ona se nedomluvila s producenty na penězích. Dnes s ní ale budou ještě jednou jednat…

Janů odmítla podepsat smlouvu nejen kvůli penězům, ale také proto, že ještě neviděla scénář. Jenže producenti se nevzdávají a domluvili si s ní další schůzku. „Ve čtvrtek mne čeká další jednání, více vám teď neřeknu,“ sdělila včera Petra deníku Aha!. „To je nějaká fáma, že by měla Petra Janů hrát v Mamma Mia!,“ řekl nám překvapivě promotér muzikálu Janis Sidovský (46). Je tedy jasné, že kolem Petry je v zákulisí pořádně živo.


Odmítli i Brzobohatý

Roli v muzikálu podle informací Aha! odmítli také Monika Absolonová (37) nebo Ondřej Brzobohatý (31). Ten měl přitom o účast v Mamma Mia! velký zájem. Nakonec se ale chce soustředit na jiné pracovní projekty.



Přečtěte si
prroud
13. 3. 2014 • 20:03

Vykutaleni "producentici".............

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.