Šokující přiznání herce a dabéra Vlastimila Bedrny (85): Mojí milenkou byla Hegerová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující přiznání herce a dabéra Vlastimila Bedrny (85): Mojí milenkou byla Hegerová!

Vlastimil Bedrna je už sedm let upoutaný na lůžko.
Vlastimil Bedrna je už sedm let upoutaný na lůžko. (Foto Aha! – Martin Přibyl, ara)

Sedm let ochrnutý na půlku těla žije v Domě seniorů v Praze. Vlastimil Bedrna (85), který daboval Homera Simpsona, přiznal, že jeho milenkou byla Hana Hegerová (82)! A to měl za ženu zpěvačku Laďku Kozderkovou (†37)!

S Hegerovou Bedrna začínal v pražském Divadle Rokoko a teď by si přál, aby ho na LDN, kde leží kvůli těžké mozkové příhodě, navštívila. A chce, aby mu na poslední cestě zazpívala. „Já jsem ji miloval. To pro mě nebyla jen kolegyně. Byla to milenka a já po ní teď strašně toužím,” řekl Aha! Bedrna doslova.


Chtěli jsme mu splnit přání a zavolali Hegerové. „Vlastík je na LDN? To je mi líto! Já jsem ale invalida, z baráku vyjdu, jen když musím k lékaři,” reagovala zpěvačka s tím, že Bedrna byl báječný, veselý a nezapomenutelný kolega. A velký proutník!

Otázku, jestli byli opravdu milenci, zahrála do autu: „On říkal, že mě miloval? Tak to mě těší... Každopádně ho ode mne pozdravujte a řekněte mu, ať se řídí mnou!”
Co je to řídit se Hanou Hegerovou? „Prostě jsem se naučila neohlížet se za sebe, takže mě neznervózňuje to, co bylo. A těším se z toho, co ještě je. A to mi pomáhá,” prozradila šansoniérka.

Románek
s manželkou Kopeckého!
Když Bedrnovi zemřela žena Laďka Kozderková (†37), lýtka se mu zapalovala 24 hodin denně. Svedl i manželku Miloše Kopeckého (†73) Janu. Setkali se v Divadle Na zábradlí. „Při práci vznikla mezi mnou a Bedrnou náklonnost. Zpočátku platonická. Milda o vztahu věděl a zpočátku nežárlil. Když jsem mu ale řekla, že se rozvedu a vezmu si Bedrnu, řekl mi: Tůdle! Ty jsi moje!” vzpomíná Kopecká v knize Můj život s Mildou.



Přečtěte si
20tina12
3. 3. 2019 • 19:33

Když byla Ladka těžce nemocná tak byl hnusný.Co by nyní chtěl,zpěv u postele?👎👎

mandat
13. 3. 2014 • 09:24

Je videt, ze dotycny pan neni gentleman. O takovych vecech se proste nemluvi. Svoje si uzil, tak ted tim nikomu nepomuze.

mandat
13. 3. 2014 • 09:23

Kazdy chlap vyuzije situace. Kdyz se zena nabizi, tak bere vsechno, co potka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.