Rozvádějící se Rašilov s Hybnerovou: Neshody už kvůli svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozvádějící se Rašilov s Hybnerovou: Neshody už kvůli svatbě!

Vanda Hybnerová a Saša Rašilov už nejsou pár.
Vanda Hybnerová a Saša Rašilov už nejsou pár. (Aha! - Pavel Machan)

Pomalu prosakují další informace o tom, jak fungovalo a na čem ztroskotalo manželství hereckého páru Saši Rašilova (41) a Vandy Hybnerové (45). Jak se zdá, ti dva se lišili v názorech na zcela zásadní věci.

První náznak problémů se objevil zhruba před třemi lety, když Saša i Vandy poskytli dvojrozhovor webu maminka.cz. Právě tam Rašilov řekl, že ke svatbě byli v podstatě přinuceni okolím! „Brali jsme se, abychom okolí manifestovali své odhodlání, že chceme být spolu. Jinak nám to bylo jedno. Svatby jsou spíš dobré pro sentiment rodičů,“ řekl na podzim roku 2011 Rašilov.

Jenže jeho žena na to měla úplně jiný názor. Ona svatbu chtěla a rozhodně ne jen jako symbolický cirkus pro příbuzné a kamarády. „Nejsme manželé kvůli tradici, chtěli jsme, aby s námi bylo počítáno jako s dvojicí. V dobrém i ve zlém. Myslím, že tohle je důležité. Když jsou vztahy neoficiální, tak to často dopadá špatně,“ řekla redaktorům svůj názor. Tušili už tehdy oba, že zhruba za rok a půl po tomto rozhovoru si Saša sbalí věci a uteče od své rodiny?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.