Těhotná Stryková a vnuk Matušky: Hádky a hysterické scény! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Těhotná Stryková a vnuk Matušky: Hádky a hysterické scény!

Fotografie
Fotografie (internal)

Co stojí za rozpadem vztahu vnuka Waldemara Matušky (†76) Matěje Matušky (34) s výtvarnicí Danielou Horáčkovou (39)? Hvězda Ordinace v růžové zahradě Jana Stryková (34), která teď každým dnem čeká s Matějem mininko, to prý není. Můžou za to hádky, nedorozumění už v době, kdy byla Daniela se zvukařem Matějem těhotná.

Deníku Aha! to řekl Matějův otec a Waldův syn z prvního manželství Mirek Matuška (59). Ten kvůli rozporům mezi Matějem a Danielou dokonce nikdy neviděl svou devatenáctiměsíční vnučku. „Mezi synem a Danielou už bylo velké dusno v těhotenství a prakticky se to jen zhoršovalo, takže jsem ani po narození holčičky neměl nějak možnost je navštívit. Zdálo se mi to naprosto nevhodné,“ svěřil se Mirek z Mnichova, kde žije.


Matěj se s Janou seznámil dávno poté, co Danielu opustil. Potkali se při práci na jednom filmu a Jana vůbec nevěděla, kdo Matěj je,“ tvrdí Mirek.
„Já se k tomu nechci vyjadřovat, vždyť to jsou soukromé věci,“ sdělila včera Aha! Jana, která má teď plnou hlavu příchodu miminka na svět. „Mělo by se narodit každým dnem,“ dodala.

Anna - Jáchym

Těhotná Stryková se na miminko moc těší. Jestli to bude chlapeček, nebo holčička, ale prozradit nechce. „Opravdu to nevím. Chceme se nechat překvapit,“ sděluje herečka, která svému nenarozenému potomkovi zatím říká Anna-Jáchym.

Autor:  mir

Přečtěte si
janapi
5. 3. 2014 • 12:31

Tak Aha zase prudí: Stryková měla rozvrátit rodinu nebo Hysterické scény? Pokud si přečtete článek-zjistíte, že nadpis neodpovídá obsahu. Matěj se s Janou seznámil až po odchodu od Daniely...od které odešel právě kvůli věčným hádkám a hysterickým scénám! Takže milé Aha-nedávej prosím psí hlavu na Janu Strykovou...měl by jsi se omluvit , ale to bohužel Ty jako bulvár NEUMÍŠ !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.