Sexy dračice Vica Kerekes: Pravda o jejím rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy dračice Vica Kerekes: Pravda o jejím rozvodu!

Sexy dračice Vica Kerekes je pořád singl.
Sexy dračice Vica Kerekes je pořád singl. (Kalendář STOCK 2013, jirkazz, koláž Ahaonline.cz )

Zatímco ve snímku Křídla Vánoc si slovenskomaďarská herečka Vica Kerekes (32) střihla romantickou roli s nevěrníkem Richardem Krajčem (36), v osobním životě se jí tolik nedaří. Ze dne na den se jí rozpadlo manželství s fotografem Csabem Vighem (35). Ten už randí s jinou…

Rudovlasá kráska dlouho nechtěla o rozvodu mluvit a nic nechtěla komentovat. Po roce se už ale situace uklidnila a herečka se svěřila slovenskému serveru casprezeny.azet. sk.

„Tehdy jsem si myslela, že mám po svém boku úžasného manžela a člověka, což je nesmírné štěstí. Mám byt, co jsme spolu vybudovali, založili jsme firmu a bylo to krásné. Ze dne na den se mi to celé rozpadlo,“ vysvětluje Kerekes a v této souvislosti dodává, že nic v životě není jisté.

„Tehdy jsem pocítila, že jsem v jediném okamžiku ztratila minulost, přítomnost i budoucnost. Proto beru věci tak, že teď se mám velmi dobře a děkuji za to, co mám. Nikdy už si nedám nohy na stůl s tím, že všechno je jisté. S tímhle rozhodnutím přichází i pokora,“ přiznává.

Na rozdíl od svého bývalého manžela si ještě novou lásku nenašla, nebo se s ní aspoň nepochlubila. Fotograf Csabo si našel novou přítelkyni krátce po rozvodu, Vica stále ještě váhá.



Přečtěte si
ferdinand6
7. 3. 2014 • 19:02

Takové padáky u mladé ženské, nechápu. Neapetitlich.

jarypadlo
7. 3. 2014 • 09:40

Ty prsa docela padají a příště doufám že budou mít zakryté bradavky i muži.Aby to náhodou nebyla diskriminace.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.