Hvězda Ordinace Gajerová v nervech: Chtěli jí zakázat hrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Ordinace Gajerová v nervech: Chtěli jí zakázat hrát!

Veronika Gajerová
Veronika Gajerová (TV Nova / Blesk)

Mnoho nechybělo a místo perného zkoušení nové hry mohla herečka Veronika Gajerová (51) sedět doma s rukama v klíně. Uvedení hry Kdo se bojí Virginie Woolfové, v níž herečka ztvární hlavní roli, totiž chtěli zakázat Američané.

Držitelé licence měli nesplnitelný požadavek. „Chtěli, abychom hru uváděli minimálně osmkrát týdně po dobu jednoho měsíce. To je pro česká divadla nereálné,“ prozradil režisér hry Petr Svojtka.

Pražské divadlo Rokoko nakonec na rozdíl od divadel na Slovensku, v Maďarsku a Uruguayi dostalo výjimku. Gajerová si tak hlavní roli Marthy, která během jednoho večera vystřídá hned několik paruk, střihne poprvé už v půlce března.



Přečtěte si
frannes
3. 3. 2014 • 16:58

Sem napište Váš názorTak za prvé, nevím proč říkáte kde komu hvězda čehosi, hvězda to musí bý film nebo divadelní hra na úrovni a ne nějaké nekonečné seriály, naví tahleta hérečka tam zahrála takovou (zápornou) roli,že si ji klidně odpustím v TV i případně v divadle.Její ušklíbnutí při nějaké prasárně mi pokaždé zkazilo večer, takže když ji ze seriálu vykopli (doufám navždy) jsem přijal jako dobrý počin.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.