Únos Veroniky Freimanové: Trpěla v zimě s pytlem na hlavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Únos Veroniky Freimanové: Trpěla v zimě s pytlem na hlavě!

Únos v Cestách domů
Únos v Cestách domů (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Slibovaná romantika v Cestách domů dlouho nevydržela. Soudkyně Simona v podání Veroniky Freimanové (58) se stane obětí únosu. Herečka při natáčení dramatických scén zkusila jako pes. Skončila ve studeném sklepě s pytlem na hlavě.

Natáčelo se v nevlídném podzemí přímo pod pražskými vysočanskými ateliéry, kde se Cesty běžně připravují. „To místo není vábné. Působilo na mě dost depresivně,“ svěřila se Freimanová. Naštěstí prý netrpí klaustrofobií, i tak se ale musela hodně ovládat.


„Bylo nepříjemné, když mi navíc přetáhli přes hlavu pytel. Aby vznikly působivé a věrohodné záběry, strčili mi do pytle i kameru. Bylo hodně zvláštní, mít objektiv pár centimetrů od obličeje,“ přiznala Veronika. K tomu všemu ještě byla ve sklepě velká zima. Herečka ale musela točit v lodičkách a lehkém kabátě.
„Chlad mnou cloumal, hlavně od nohou, které jsem měla svázané. Soustředila jsem se hlavně na to, abychom obrazy co nejrychleji natočili a já se mohla nahoře zahřát,“ dodala herečka. První, co jí štáb po natáčení nabídl, byly teplé ponožky a horký čaj s medem.

Drama kolem únosu uvidíte už dnes večer na Primě.






Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.