Hvězda Ulice Badinková vybírá jméno pro druhého potomka: Ve hře je šílená varianta... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Ulice Badinková vybírá jméno pro druhého potomka: Ve hře je šílená varianta...

Michaela Badinková
Michaela Badinková (Foto: TV Nova)

Budoucí dvojnásobná maminka Michaela Badinková (35) se už za pár týdnů bude radovat z nového miminka. To, jestli to bude chlapeček nebo holčička, ještě sama netuší. A rozhodnuto není ani o jménu.

Michaela Badinková dočasně skončila v seriálu Ulice a teď nabírá sil před porodem. K tomu jí dopomáhá i dcera Evelínka. Ta má, na rozdíl od rodičů, o jménu svého budoucího sourozence jasno a s výběrem je připravena poradit. „Možná pomůže i Evelínka, která miminku zpívá písničky, poslouchá bříško a těší se. Přála by si sestřičku Sněhurku,“ prozradila herečka na serveru iDnes.cz

Herečka plánuje návrat do Ulice v co nejkratší době, ale nastávající dny s rodinou si plánuje užít plnými doušky. „Těším se, že vypnu. A ten měsíc do porodu využiju k relaxu. Mám se sice fajn, ale ta tíha je samozřejmě větší. Snažím se odpočívat a ukrást si každou chvilku pro sebe. S Evelínkou je to náročnější, ale zatím to zvládáme," dodává.

 



Přečtěte si
simeonsimeonovic
23. 2. 2014 • 18:24

Hvězda Ulice? Je to opruzující postava, která, když se tam nevrátí tak nikomu chybět nebude. Často se na Ulici dívám , ale z týhle ženský mám normálně amok.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.