Heidi to přehání: Janků "omylem" nastavila kamerám svůj klín a ukázala celulitidu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Heidi to přehání: Janků "omylem" nastavila kamerám svůj klín a ukázala celulitidu!

Heidi Janků by se měla více hlídat
Heidi Janků by se měla více hlídat (Foto: Aha! - Petr Novotný, koláž Ahaonline.cz)

Každý má hranice vkusu někde jinde, řada lidí tvrdí, že Heidi Janků (51) je atraktivnější, než kdejaká dvacítka. Možná. Jenže v jistém věku by člověk měl mít jen přeci více soudnosti a i v tom sex-appealu poněkud ubrat. Jinak to může působit vulgárně a především - TRAPNĚ!

Na tiskovou konferenci  TV Barrandov se slezská děva vydala v minisukni, o které musela vědět, že nezakryje nic. Přitom z pořadu Intim night Heidi Janků odešla právě kvůli tomu, aby nepůsobila tak sprostě. "Pořad Intim přitvrdil, a já stále zpívám pro děti, bála jsem se, že už by se to nehodilo," řekla zpěvačka Blesku a má pravdu.


To jí ovšem nezabránilo, aby se na inkriminované akci stala královnou nevkusu. Nepatřičné pózy, při nichž evidentně vědomě ukazovala fotografovi své kalhotky, působí opravdu hloupě. A rozhodně to není sexy! To, že má Heidi celulitidu, není v jejím věku nijak pohoršující, ale vystavovat pomerančovou kůži zrovna nemusí.



Přečtěte si
vlasticka
19. 7. 2014 • 11:15

No a co? vypadá moc pěkně a celulitidu má každá.

stařec
18. 5. 2014 • 17:32

A Ty jsi ta Eva z E-55 ?????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.