Morávková je závislá na kabelkách! Nepochopíte, kolik už za ně vyhodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Morávková je závislá na kabelkách! Nepochopíte, kolik už za ně vyhodila!

Morávková se podílí na postupu výroby kabelek.
Morávková se podílí na postupu výroby kabelek. (Foto Aha – Roman Souček, Alexandr Malachovský, ara)

Záliba v kabelkách u ní přerostla v závislost. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Dana Morávková (42) je nejen sbírá, ale dokonce už navrhuje!

„Mám slabost pro kabelky. Pokaždé, když jsme někde na dovolené, si přivezu aspoň jednu,“ svěřila se herečka. A její závislost zašla ještě dál - pustila se do jejich navrhování. „Kudy chodím, tudy na to myslím,“ práskla na sebe představitelka doktorky Zdeny Suché.


„Mým snem je udělat nadčasovou kabelku, která nikdy nevyjde z módy a mohou ji nosit ženy či dívky každého věku,“ prozradila Morávková, která přesně tento druh kabelek nosí. A protože se označuje za sběratelku luxusních kousků, do sbírky investovala statisíce.







Přečtěte si
anezat
16. 2. 2014 • 14:17

Duševně chorá Morávková se opět zviditelňuje. Co se ještě dozvíme? Že kromě nikotinu je závislá i na kabelkách a na čem ještě? Chtělo by to nedávat jí role ve stupidních seriálech a ona by ji ta závislost přešla. Lituju Péťu Maláska mladšího.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.