Umírající kamarádka Jiráskové o dědičce Svítivé: Kradla a sama se usvědčila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Umírající kamarádka Jiráskové o dědičce Svítivé: Kradla a sama se usvědčila!

Jiřina Jirásková
Jiřina Jirásková (Marek Pátek / Aha)

V posledních týdnech života herečky Jiřiny Jiráskové (†81) se v jejím vinohradském bytě vystřídalo hodně lidí a někteří z nich si místo péče o umírající spíš brousili zuby na její majetek. Dědička Jiráskové Jana Svítivá (58) ji dokonce hereččiny kamarádky Aleny Rýznerové (75) měla dokonce sprostě okrást!

Alena Rýznerová se s herečkou seznámila během společného venčení pejsků. Láska ke zvířatům z nich udělala kamarádky a obě se stýkaly dalších několik let. Rýznerová byla také z jednou z mnoha ošetřovatelek Jiráskové a pravidelně docházela do jejího bytu. Rok po smrti herečky ale sama potřebuje pomoc – je těžce nemocná a kvůli rakovině jí zbývá posledních pár dní života. V těchto posledních chvílích se rozhodla promluvit o chování dědičky Svítivé.

„Pečovala jsem o Jiřinku, takže jsem v jejím bytě měla logicky svoje věci. A ty zmizely, stejně jako Jiřinčino zlato, brilianty i peníze,“ stěžuje si Rýznerová v Blesku. Nemá už co ztratit a chce se svěřit s tím, co ví. „Jiřinka umřela už brzy ráno a mně zavolali až po poledni. Svítivá měla celé dopoledne na to, aby vyrabovala byt,“ tvrdí drsně. A to není všechno, Rýznerová dále tvrdí, že se Svítivá o herečku vůbec nestarala. Víc času měla strávit v Malenicích a do Prahy jezdila jenom občas. A proč si myslí, že Svítivá byt po smrti herečky »vybílila«? „Když jsem jí volala, jak se má Jiřinčin buldoček Amálka, zeptala jsem se jí na tu cihličku zlata. A ona mi hned řekla, že tam žádné nebyly a někdo je ukradl. Tím se podle mě prořekla,“ vysvětluje těžce nemocná žena.



Přečtěte si
klaraabara
9. 2. 2014 • 17:39

ty jsinejodpornější Zom bie, Mrdounko berlusconi, odpoprná, zlá, smradlavá

ferdinand6
8. 2. 2014 • 22:48

Baba Jirásková škodí i po smrti. Viz vila Podskalských v Malenicích, kam se nakvartýrovala.

majojo
8. 2. 2014 • 10:01

Takžeůpí. Rýznerová údajně umírá a její poslední akcí je ne vyrovnat se se životem, světem a tím, co přijde potom, ale pomstít se jiné ženské. I kdyby ty prachy získala, co si za ně koupí. A nevykládejte mí, že jí jde jen o spravedlnost.....

majojo
8. 2. 2014 • 09:57

Jirásková by se asi podivila, kolik měla za života kamarádek. Jenže se vyrojily jaksi posmrtně.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.