Budoucí rodiče Borhyová s Hrdličkou konečně vysvětlili: Proč si i ve zprávách vykají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Budoucí rodiče Borhyová s Hrdličkou konečně vysvětlili: Proč si i ve zprávách vykají!

Také vám vykání Lucie s Michalem přijde divné?
Také vám vykání Lucie s Michalem přijde divné? (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Čekají spolu dítě a jejich svatba je na spadnutí! Přesto Lucie Borhyová (35) a Michal Hrdlička (25) před národem hrají divadlo a na obrazovce si vykají! Stydí se přiznat svou lásku? Nebo je za tím něco jiného?

Kdykoliv si vyrazí do společnosti, jen slepý by si nevšiml jejich intimních doteků. Podobné to bylo i na narozeninovém mejdanu Novy. Na obrazovce je ale všechno jinak. Tam Lucie svého partnera chladně vítá slovy: „Dobrý večer, Michale!“ Dostali snad zákaz chovat se k sobě mile?

„My rozdělujeme soukromí a práci. Přece mu nemůžu říct na konci Televizních novin: Ahoj, miláčku! Jednou jsme to zkusili a řekli si ahoj. Ale nezvládla jsem mu to říct stroze a vyznělo to vážně divně,“ řekla deníku Aha! těhotná Borhyová. „Je pravda, že se nad tím pozastavuje hodně lidí, ale když jsme ve studiu, tak je to práce a tam zdrobněliny nepatří,“ dodal k tomu Hrdlička.
Podle našich informací si Michal a Lucie řeknou před oltářem »ano« co nevidět. Pár prý chce veselku stihnout ještě před narozením prvního společného potomka.

A jací návštěvníci dorazili z minulosti? Podívejte se do galerie!

 



Přečtěte si
evicka55
8. 2. 2014 • 11:45

Slušný pozdrav,já a můj bývalý manžel jsme si také ráno a večer takto přáli.Jinak Lucinko moc Vám to sluší a přejeme Vám hodně zdraví a štěstí.Celá rodina se na Vás vždy moc těšíme,jste s kolegou sluníčka a profíci.

ferdinand6
7. 2. 2014 • 22:31

Co to má v kapse .

prroud
7. 2. 2014 • 01:08

Otresny kalhoty!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.