Sebeúcta šla stranou: Proč asi vzala Faltýnová na milost přelétavého milionáře Mareše?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sebeúcta šla stranou: Proč asi vzala Faltýnová na milost přelétavého milionáře Mareše?!

Leoš Mareš a Petra Faltýnová společně přicházejí na oslavu narozin Novy.
Leoš Mareš a Petra Faltýnová společně přicházejí na oslavu narozin Novy. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, ara)

»Dramatický« předvánoční rozchod modelky Petry Faltýnové a moderátora Leoše Mareše nyní vyznívá jako výkřik do tmy. Krátce po vánočních svátcích se zase dali dohromady a to i přes to, že moderátor mezitím stihnul flirt na dovolené ve Vietnamu.

Ač to začalo nenápadně, pár začal po rozchodu navštěvovat stejné společenské akce a nakonec milenci potvrdili i to, že se dali dohromady. Na včerejší oslavě narozenin televize Nova už oba přišli společně a drželi se a ruce.

Petře Faltýnové ani nevadí to, že si Mareš ještě před pár týdny měl užívat společné chvilky s vietnamskou kráskou Thu Trang Nguyen (25) na své exotické dovolené. „Zaregistroval jsem je, protože mluvili česky. Drželi se za ruce a chovali se jako pár,“ popsal tenkrát chování párečku svědek Blesku.

Po návratu se ještě provalilo Leošovo trapné zapírání. Nejdříve tvrdil, že jel s kamarády do Thajska, přitom odjel do Vietnamu. K fotografiím s asijskou kráskou se nechtěl vyjádřit a svoji přítomnost na luxusní večeři popíral. Přitom modelka Thu Trang bez okolků potvrdila společný večer i to, že šlo o přátelský rozhovor.  Že by přeci jenom chtěl Mareš něco z dovolené zatajit?

Každopádně je jisté, že dračice Faltýnová si s tím hlavu neláme a znovu se nechává zahrnovat pozornostmi od svého staronového milence. Ostatně Leoš Mareš je nejlépe placený český moderátor, byla by škoda o takový úlovek přijít.



Autor:  mpa

Přečtěte si
jity
7. 2. 2014 • 09:41

Faltýnová už je profláknutá, leze z postele do postele a za chvíli bude ráda, když někdo bude mít o ni zájem.

pelagie
7. 2. 2014 • 08:43

Oba jsou stejní a je to zase jenom jejich věc....

mandat
7. 2. 2014 • 07:54

Mares se nezmeni, spise naopak. Bude jeste horsi. Spolu urcite dlouho nebudou.

hejhej
6. 2. 2014 • 10:58

Faltýnová nemá žádnou sebeúctu.Oba jsou s Marešem promiskuitní, na ní už je to vidět. Mají společné hoby - vymetání večírků.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.