Farmář Josef dojel na své hulvátství: Nápadnice se na něj vykašlaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Farmář Josef dojel na své hulvátství: Nápadnice se na něj vykašlaly!

Farmář Josef dojel na své hulvátství.
Farmář Josef dojel na své hulvátství. (TV Prima)

Tak dlouho se chodí se džbánem… Arcihulvát Josef z reality show »Farmář hledá ženu« na tohle rčení jen tak nezapomene. Jeho neurvalé chování k dámám, když tu při těle chtěl vyškvařit a jinou pro změnu upálit na hranici, se mu nevyplatilo. Na dostaveníčku na zámku, kde si měl vybrat, která z žen s ním půjde na farmu, byl totiž málem úplně sám…

Josef je ze všech soutěžících nejmovitější a tak si zřejmě myslel, že se o něj ženy budou rvát, i když je bude urážet a ztrapňovat. Jenže ouha. Místo čtyř dam přijely jen dvě, navíc zrovna ty, které už v soutěži byly vloni a jejich motivace je poněkud pochybná. Ale hospodský se zhoršujícím se chrupem si za to může sám.

Vyškvařit, upálit!

Už v minulém díle totiž korpulentní adeptce řekl, že by si ji mohl vyškvařit. Vdanou Simonu pak chtěl upálit jako čarodějnici na hranici. Není divu, že ani jedna z těch žen na zámek nedorazila, Simona navíc uvedla, že ačkoli nečekala žádného duševního velikána, tak že tak trapný rozhovor s nikým v životě nevedla. V mnohém jí nutno dát za pravdu, Josefův humor je místy opravdu nepublikovatelný a zřejmě ho chápe jen on sám.

Libuška a Katarína

Kde nejsou soupeři, je vítězství téměř jisté. To si zřejmě řekly Libuška s Katarínou, které za Josefem nakonec na zámek přijely. Libuška Josefovi už dříve slíbila, že zkrotí jeho zlobivý penis, který ho prý zlobí zejména po ránu, a tak zřejmě chtěla splnit své slovo. To Katarína příliš neřeší a Pepa je jí zjevně ukradený. Láska ke kamerám a diskutabilní slávě jí však nutí jít prakticky kamkoliv, kdykoliv a s kýmkoliv, i kdyby to byl nebožtík. Obě ženy tak dostanou pozvánku na farmu, kde začne pěkný kolotoč. Dívejte se už v pátek na Primu na další díl, rozhodně se pobavíte.





Přečtěte si
haha
5. 2. 2014 • 12:47

tak si představ Oxalisi,že včera mě nějaká klarabára napadla ,že já jsem ty a že jsem zamrzlej komouš a podobný žvásty

najka
5. 2. 2014 • 11:57

S takovým ožralou bych neztrácela ani minutu! Nechápu ty ženský, co je k němu táhne? Už jen ta představa, že bych měla s ním ležet v posteli mi zvedá žaludek!!! A o inteligenci už nemá cenu se zmiňovat!!! Neopřela bych si o něj ani kolo!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.