Ilona Csáková a Petra Janů: Spor o honorář i premiéru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ilona Csáková a Petra Janů: Spor o honorář i premiéru!

Ilona prý dostávala za muzikál více peněz.
Ilona prý dostávala za muzikál více peněz.  (Foto Aha! - Martin Hykl, Pekárek, koláž Ahaonline.cz )

Herci rádi mluví o tom, jaká se na »place« sešla skvělá parta lidí, jaká úžasná atmosféra po celou dobu natáčení panovala. O problémech a konfliktech většinou mlčí. Jako by snad ani žádné nebyly. Opak je ovšem někdy pravdou. Občas panuje dusno, dokonce i na facky tu a tam dojde. Pátrali jsme potom, kdo koho v českém showbyznysu na smrt nenávidí…

Ilona Csáková (43) – Petra Janů (61)

O co šlo: Do vlasů si obě dámy vjely během zkoušek muzikálu Tři mušketýři. Důvodem byl rozdílný honorář za stejnou roli. „Ty dvě se neměly rády už během muzikálu Golem, kdy Ilona dostávala větší peníze než Petra. Ta na ni navíc žárlila i proto, že jí vyfoukla premiéru,“ práskl nám zdroj z divadla. Když se potkají na společenské akci, pozdraví se, podají si ruce, tím ale jejich veškerá komunikace končí. Nevyhledávají se.



Přečtěte si
Jirka1313
3. 11. 2014 • 11:02

Miss Sympatie není ani jedna. Petra Janů umí aspoň zpívat.

slavibor
11. 8. 2014 • 16:35

Tak nejdřív nás poučujete, že Petru J. nemá nikdo právo kritizovat, její problémy jsou ryze soukromé. Vzápetí ale umyjete zádel Iloně C. Dvojí metr, co?

haha
3. 2. 2014 • 12:47

Nevadí mi ani jedna.Obě zpívají dobře a jejich hlasy se v podstatě nedají srovnávat. A jsou to dámy,protože ani jedna nepere špínu veřejně.To jenom nějakej škrabák se snaží dělat problém z ničeho

mariama
3. 2. 2014 • 11:32

Ja mam naopak mnohem radsi Petru Janu. Je to dobra zpevacka a zajimava, silna osobnost. Prozila dlouhodobe, stastne manzelstvi. S muzem si rozumeli, byli jedno telo a jedna duse. Deti nemela, ale to je ciste jeji soukroma zalezitost a nepatri nikomu pravo ji jakkoliv za to kritizovat. Janu by mohla stejne tak kritizovat ty, kteri si poridi hned nekolik deti, praci casto nemaji nebo velmi spatne placenou a jsou zavisli na statu. Janu je silna zena a vzdy vedela co chce. Moc ji fandim! Csakova je opacny pripad Janu. Zakomplexovana, nejista, ktera se citila menecennou, protoze nebyla vdana a nemela deti. Vztahu mela mnoho a zadny si nedokazala udrzet. Pred prahem ctyricitky se ji "postestilo" najit muze a po par mesicich vztahu rychle otehotnet. Ted se hraje na chytrou, zkusenou manzelku a matku. Je mi ji lito, ze svou vlastni cenu stavela na manzelovi a detech. V tom Janu nikdy problem nemela - vazi si sebe, at je s chlapem nebo bez chlapa. Navic Janu na svuj vek vypada velmi dobre a udrzovane. Ma vybornou postavu a pecuje o sebe. Csakova byla vzdycky robustni postavy, nekdy oplacanejsi, jindy mene, ale vzdy byla hromotluk, coz o to vic umocnila jeji umela prsa a nyni po detech ma postavu matrony.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.