Tyhle fotky budou Vacek s Postlerovou doma špatně vysvětlovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tyhle fotky budou Vacek s Postlerovou doma špatně vysvětlovat!

Kamarádské povídání Petra Vacka a Simona Postlerové.
Kamarádské povídání Petra Vacka a Simona Postlerové. (Aha! - M. Pátek, R. Souček, P. Machan)

Někdy bývá přátelství mezi mužem a ženou velmi těsné. Důkazem je například dvojice Petr Vacek (49) a Simona Postlerová (49). Paparazzi je přistihli na večírku v centru Prahy a pořídili zajímavé snímky.

Petr se Simonou se potkali na oslavách padesátin jednoho kamaráda. A jak přibývaly hodiny, byli si stále tak nějak bližší a bližší. Nakonec Postlerová nepokrytě visela Petrovi na krku a jen oni dva ví, co v té chvíli řešili. Na přímý dotaz reportérů Blesku ale herečka reagovala vysvětlením, že šlo jen o kamarádské setkání. „My jsme letití spolužáci a máme se strašně rádi,“ jala se vysvětlovat herečka a dodala: „Jasně, že jsme se objali, vždyť se máme rádi. Náš polibek byl opravdu jen přátelský,“ ujišťovala novináře.

To Petr Vacek byl při odpovědi mnohem stručnější, zřejmě tušil, že fotografové toho mají na paměťových kartách svých přístrojů víc. „Jsme staří kamarádi,“ odsekl a dál se odmítal bavit. Proč se tolik zlobil? Vždyť nakonec si po dlouhém večeru opravdu dali jen pusu na rozloučenou a odešli každý do svého domova. Ostatně, podívejte se do galerie článku a posuďte sami, zda jde o komunikaci mezi dvěma kamarády nebo něco víc…



Přečtěte si
prroud
31. 1. 2014 • 20:05

Jen tak,ciste mezi nami..........co je vam vlastne po tom??!A co nam,ze nam to cpete??!

jity
31. 1. 2014 • 15:10

Co by komu vysvětlovali, dali si hudlana a je to. Jsou to herci, tak při natáčení choulostivých scének musí být spolu i v posteli. Jim to možná ani nepřijde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.