Nová práce Zuzany Bubílkové voní luxusem: Neuvěříte, čím se teď živí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová práce Zuzany Bubílkové voní luxusem: Neuvěříte, čím se teď živí!

Bubílková už nosí jen vlastnoručně vyrobené šperky.
Bubílková už nosí jen vlastnoručně vyrobené šperky. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Tohle nikdo z politiků asi nečekal. Zuzana Bubílková (61), známá jako jejich nemilosrdná kritička, si našla nový džob. „Dělám šité šperky,“ svěřila se Aha! moderátorka.

Její šperky můžete najít na internetu. Ceny se pohybují od 250 do 600 korun. „Inspiraci hledám třeba při sledování historických seriálů, jako jsou například Tudorovci. Taky jsem dělala náhrdelník podle šperku princezny Diany. Jenže ona ho měla s brilianty,“ usmívá se Bubílková.


Odmala prý háčkovala, pletla a dokonce tkala koberce a gobelíny. Proto když jednou letěla za synem Petrem do USA, kde studoval, zaujala ji nabídka bezplatných kurzů pro rodinné příslušníky. „Vybrala jsem si, jak jinak, ruční práce, konkrétně výrobu šitých šperků,“ vysvětlila Zuzana.

Obávaná Bubu

Začínala s Otou Černým (71) v televizním pořadu Co týden dal, pak několik let uváděla s Miloslavem Šimkem (†63) úspěšnou satirickou show S politiky netančím, později přejmenovanou na Politické harašení. Na Primě pracovala krátce jako dramaturgyně pořadu Partie. Na TV Barrandov moderovala Politickou střelnici.



Přečtěte si
jesie
1. 2. 2014 • 21:21

Na rozdíl od tebe, ty senilní a ucintaný krasavče, v hlavě něco má.

britva
1. 2. 2014 • 15:14

mno, zrovna nejsem její fanda, ale ty náhrdelníky jsou nějaký levný to jsem myslel, že to bude kolem pěti táců a ono je to za tři kila takhle si moc nevydělá a pokud je to ruční práce, tak je to fakt levný

nilud
1. 2. 2014 • 12:00

Tahle vřeštivá opice vymetla snad všechny tv,ted bude vřeštět na Regíně,ale nic nového jen ty její otřepané blemty,kterým se směje už jen ona sama.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.