Míše Ochotské Rosol musí platit: Tipněte si, za co! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Míše Ochotské Rosol musí platit: Tipněte si, za co!

Míša Ochotská s Lukášem Rosolem dorazili na otevření kluziště v Pařížské.
Míša Ochotská s Lukášem Rosolem dorazili na otevření kluziště v Pařížské. (Aha! - Karel Kopáč)

Sice už nehlásí zprávy, ale bez práce rozhodně není! Podle zjištění deníku Aha! zaměstnal bývalou moderátorku Televizních novin Michaelu Ochotskou (28) její partner – tenista Lukáš Rosol (28).

A dobře jí za to platí. Může jít až o desetitisíce korun měsíčně. Ochotská má Rosolovi  radit, komu poskytnou rozhovor a komu ne. Případně s jakou firmou spolupracovat. „On na ní hodně dá. Lukáš měl např. po návratu z Australian Open poskytnout rozhovor jednomu rádiu a omluvil se s tím, že to musí probrat se svojí manažerkou, což je právě Ochotská,“ řekl deníku Aha! zdroj z tenisového prostředí.

„Ano, Lukášovi občas pomáhám s marketingem. To je vše, co vám k tomu řeknu,“ napsala nám Ochotská. O přesně náplni své funkce se bavit nechtěla.
Michaela má teď velmi zajímavý život. Létá s Rosolem na turnaje po celém světě i na dovolené. Jsou taková menší rodinná firma, které to celkem nese. Jen v prvním měsíci roku 2014 vydělal daviscupový reprezentant na turnajích 500 000 korun. Během celé kariéry si pak tenisem vydělal kolem 40 milionů. Svatba známého páru by měla proběhnout letos v létě.



Přečtěte si
paralenka
29. 1. 2014 • 09:28

A nevadí mu, že vedle něj vypadá jako mamina? Ta, když se nalíčí, svůj věk zvýší vizuálně o desítku, Rosol jako její hošík. U někoho věkový rozdíl neregistrujete, tady to přímo tříská do očí!

franckajagrova
27. 1. 2014 • 17:41

jASNĚ - svinskou povahou každopádně !

franckajagrova
27. 1. 2014 • 17:36

Rosol vydělal asi 30 milionů,ne 40 jak píšete,ale je to velký chudák proti např jednomu.fotbalistovi nebo hokejistovi,kteří se naštěstí Ochcané včas zbavili ! I takový berdych nebo Štěpánek,kolem kterého kroužila před pár lety vydělali mnohem víc ! Rosol je TEĎ sice vylepšený plastikou víček,ale tenhle plešoun nikdy krasavec nebyl a nebude ! Ochcanou u něj drží jen ty prachy a protože už jí měl skoro každý,nemá na bohatšího a hezčího...ale stejně až je starší jen o půl roku než Rosol,stejně vypadá jako jeho 50letá,přešitá matka !

tenerife
27. 1. 2014 • 14:27

Lukáš je ten nejhezčí chlap, kterého Míša měla, hodí se k sobě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.