»Stará mladá« Kate Zemanová: Obyčejný maturiťák se poněkud vymkl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

»Stará mladá« Kate Zemanová: Obyčejný maturiťák se poněkud vymkl!

Kateřina vypadala po boku spolužáka Radka minimálně jako jeho o hodně starší sestra...
Kateřina vypadala po boku spolužáka Radka minimálně jako jeho o hodně starší sestra... (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák, Mária Rušinová)

Kateřino, proč? Proč jsi si z plavých vlasů udělala černé a umotala z nich drdol ze 60. let?  Proč jsi si navlékla šaty italské sponzorované matrony? Proč vypadáš na čtyřicet a ne na svých sladkých dvacet? Takové otázky napadaly mnohé při pohledu na Kateřinu Zemanovou na maturitním plese pražského placeného gymnazia Amazon.

Prezidentova dcera působila při merendě v pražské luxusní restauraci SaSaZu výrazně starší než její spolužáci. Chovala se přiměřeně decentně a jen špulila rtíky. To ovšem až do doby těsně před půlnocí, kdy podnik opustila její matka, první dáma Ivana (48).  »Gorily« z Hradu ovšem zůstaly...


Přesto se to ale kapánek rozjelo. Vdovské šaty vystřídaly minišatečky s volnými zády a štědrým výstřihem. V rukou Zemanovy dcery se postupně vystřídalo několik poslů démona alkoholu: cuba libre a tequila, a v její náruči několik velmi náruživých tanečníků.  
Prehistorický drdůlek sice trošku povolil, ale vydržel až do kuropění. Zhruba v půl páté ráno odjel za manévrů desetičlenné ochranky spolu se svou majitelkou limuzínou do hajan...



Autor:  fab

Přečtěte si
bibs_7
25. 3. 2016 • 20:25

"Kejt" alias Káca Zemanovyc s porádnýma KEJTAMA je kukucem a vizází taková echtovní typická ceská selka, ne-li selátko.

tenerife
26. 1. 2014 • 13:29

Také to vidím s franckou na zapšklou starou pannu a to ji tu nepředhodili ještě Míšu Ochotskou, ta je pro ni něco jako červený hadr na býka.

majojo
26. 1. 2014 • 13:22

Kdyby se do toho bulváři nesrali tak by to obyčejný maturiťák byl. A který se nevymkne? Který rodič sbalí svého osmnáctiletého potomka rovnou na parketu a nařídí mu: Tak hajdy domů! Prosím o reportáže z jiných maturiťáků ať mě přesvědčí, že nemám pravdu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.