Návod pro počůranou Nikol? NeVyVolená Lucka se nechala fotit na záchodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Návod pro počůranou Nikol? NeVyVolená Lucka se nechala fotit na záchodě!

Lucie by mohla učit Nikol, jak správně "zasedat".
Lucie by mohla učit Nikol, jak správně "zasedat". (TV Prima, Facebook, koláž Ahaonline.cz)

Zatím ostatní neVyVolení hromadně skuhrají, že nemůžou najít skvěle placenou práci a svět na ně po odchodu z Vily překvapivě nečekal s otevřenou náručí, o Lucii není skoro slyšet. Teď nicméně zveřejnila fotku ze záchodu. Proč, proboha?

Při pohledu na nový snímek Lucie vás možná napadne, že chce názorně ukázat své spolubydlící z Vily Nikol Trojanové, kam se správně chodí na malou. Nikol totiž, jak je dobře známo, měla s identifikací patřičné místnosti ve Vile nemalé problémy. „Navigační systém“ v její hlavě bohužel určil jako místo vyprázdnění koberec vedle postele, za což následně sklidila vcelku zasloužený posměch.

Skutečnost, proč se Lucie vystavila na bílém porcelánu, je ale docela jiná. Při budování nového cvičáku, na kterém tahle psí máma tráví většinu volného času, totiž mají nový záchod a umyvadlo. A Lucie se tím pochlubila tímto prazvláštním způsobem. Na sociální síti k tomu napsala: „Další novinka na cvičáku, ode dneška čůráme, mejeme si ruce a i natáčíme vodu pejskům do mističek;).“ O tom, zda je taková fotka vkusná či není, je nejspíš zbytečné diskutovat. Ve Vile se Lucie ukázala nahá celá, takže teď už to vážně jen tak něčím netrumfne.



Autor:  ph

Přečtěte si
ferdinand6
25. 1. 2014 • 00:19

To myslím, že ne. Při pohledu na její zuby si orál každý rozmyslí.

jity
24. 1. 2014 • 12:53

To si nedovolí psát o pochcaném Šláfenberku v červených ponožkách sedící a chrnící.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.