Popletené natáčení včerejší Ordinace: Potratila v šestinedělí! O co jde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Popletené natáčení včerejší Ordinace: Potratila v šestinedělí! O co jde?

Seriálová Ordinace a osobní život Ireny Máchové se pěkně pomotali.
Seriálová Ordinace a osobní život Ireny Máchové se pěkně pomotali. (Foto: pro Aha! - archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Strach o život nenarozeného dítěte si na vlastní kůži vyzkoušela Irena Máchová (32) ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Scénu, kdy jako barmanka Renata Svárová potratí, totiž točila s pravým bříškem. Sama byla v sedmém měsíci těhotenství!

Oteklé nohy i ruce a především nepředstavitelnou únavu pociťovala herečka každý natáčecí den. To nejhorší ji však teprve čekalo... Filmování potratu! „Jsem sice herečka, ale nebylo to pro mě vůbec jednoduché,“ prozradila Aha! těhotná Máchová.

Při natáčení téhle scény byli připravení opravdoví lékaři. „Profesionálové u takovýchto scén bývají,“ potvrdil nám zdroj ze zákulisí. Přesně jako když v říjnu roku 2012 představitel primáře Čestmíra Mázla Petr Rychlý (48) dostal přímo při natáčení infarkt! Lékaři herce okamžitě převezli do skutečné nemocnice, kde bojovali o jeho život. Paradoxně první, kdo Irenu vyšetřil hned po krvácení, byl právě doktor Mázl.


Podle zdroje deníku Aha! se ve skutečnosti Máchová už nemusí ničeho bát, protože před čtyřmi dny porodila! S dcerou Antonií je stále v péči lékařů. A jak to bude dál s její Irenou v Ordinaci? „Moje těhotenství a mateřství ovlivní děj asi nejvíc tím, že budu mít pauzu na to, abych se vykřesala ze šestinedělí,“ nechala se ještě před porodem slyšet herečka. Jak to bylo v seriálu...
Barmanka Renata Svárová (Irena Máchová) si vymyslela, že čeká dítě se svým bývalým milencem a doktorem Davidem Suchým (Jan Čenský). Ve skutečnosti byl ale otcem někdo jiný. Když zjistila, že Davida zpátky nezíská, protože se vrátil k manželce a doktorce Zdeně Suché (Dana Morávková), rozhodla se pro potrat. MUDr. Jáchym Kalina (Lukáš Hejlík) jí zajistil potrat v Hradci. Než tam ale odjela, nosila zboží v baru u Čerta a začala krvácet. Lucie (Ivana Jirešová) jí zavolala záchranku a Renatu odvezli do kamenické nemocnice, kde ji oznámili, že potratila.
...a jak ve skutečnosti
Máchová si s otcem své dcery Štěpánem Macháněm v Ordinaci už jednou zahrála. Nyní mají rodiče ale jiné starosti. Miminko si oba moc přáli. „Těhotenství oznámil Štěpán mně. Bylo to na čarodějnice, popíjeli jsme a Štěpán mi říkal, že bych neměla pít a kouřit, protože jsem těhotná. Za tři dny jsem si udělala test a Štěpán měl pravdu,“ vzpomíná herečka.



Přečtěte si
bobosa
23. 1. 2014 • 09:50

Blbecci...nepotratila vcera ale predevcirem

perla99
23. 1. 2014 • 09:09

Účastníky slaboduchých nekonečných komerčních seriálů bych herečkou či hercem nenazvala ani omylem ( až na pár světlých výjimek ).

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.