Režisér setřel Pilarovou: "Takovou šmíru jsem v životě neviděl!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Režisér setřel Pilarovou: "Takovou šmíru jsem v životě neviděl!"

Eva Pilarová zjistila hodně brzy, že herectvím se neuživí.
Eva Pilarová zjistila hodně brzy, že herectvím se neuživí. (Ladislav Křivan / Blesk)

Eva Pilarová (74) se ještě předtím, než se prosadila jako zpěvačka, pokoušela hrát. Angažmá dostala hned po studiích v divadle Semafor, ale tam se jí jako herečce moc nedařilo a jeden z režisérů ji to dal dost drsně najevo!

„I když jsem to měla napsané v občance, nedovoluji si tvrdit, že jsem začínala jako herečka. Moje herecké snažení skončilo v momentě, kdy mi pan režisér při zkoušce hry Taková ztráta krve v Divadle Semafor řekl, že takovou šmíru jako jsem já, u divadla v životě neviděl,“ vzpomíná Pilarová v Blesk TV Mánii.

A ačkoliv její umělecké začátky nedopadly příliš dobře, zbytek kariéry se už vyvíjel zdárně. „Bylo mi jasné, že tudy cesta nevede, a proto jsem se soustředila raději na zpívání. Výjimkou byly filmové role dokonce u oscarových režisérů, pánů Miloše Formana a Jiřího Menzela.“ Kromě úspěchů v pracovním životě se jí daří i v tom osobním. Do třetice všeho dobrého ji to vyšlo s výběrem manžela a bude s ním zanedlouho slavit významné jubileum. „Jestli se do té doby nerozvedeme, oslavíme v listopadu s manželem Honzou (Kolomazníkem, pozn. redakce) 30 let manželství. A ačkoliv se na oslavu výročí těší, na datum svých narozenin by raději zapomněla. „Fakt nevím, co je krásného na oslavě pětasedmdesátin. Budu je ignorovat,“ prozrazuje zpěvačka, která oslaví tři čtvrtě století v srpnu.  



Přečtěte si
inocenta
27. 1. 2014 • 18:39

Jí ty blond vlasy šly, protože ona není výrazný typ brunety, snad jen rty nemá dobře udělané. Jinak OK, Eva je velmi dobrá zpěvačka.

dandova
27. 1. 2014 • 13:55

Nic proti ní, ale zblízka vypadá jako Lenin v mauzeoleu. Trochu to přepískla.

ivoadler
27. 1. 2014 • 11:37

Je to zombie.

lillyli
27. 1. 2014 • 09:58

TutanchamOn...Amon...staroegyptský bůh...když už.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.