Iveta Bartošová přistižena při lži! Uvnitř článku je důkaz… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iveta Bartošová přistižena při lži! Uvnitř článku je důkaz…

Iveta Bartošová má zjevně krátkou paměť.
Iveta Bartošová má zjevně krátkou paměť. (Aha! -Roman Souček)

Iveta Bartošová (47) po italském dobrodružství se Zdeňkem Macurou a hospitalizaci v psychiatrické léčebně začala žít nový život. Zhubla, přestala zjevně pravidelně pít alkohol a vrátila se ke zpívání. Prostě je novým člověkem. Teď si dokonce s manželem Pepou našli nový vedlejšák. Jenže tam se hned napoprvé Iveta uvedla prokazatelnou lží…

Iveta s Pepou se rozhodli, že budou pravidelně prostřednictvím jednoho bulvárního webu šířit mezi Čechy své myšlenky a jak sami hned v prvním příspěvku uvedli – hlavně pravdu. Má jít o jakýsi deníček slavného páru. Bohužel, hned v prvním příspěvku vzala pravda za své. Když se totiž manželé vzájemně vyznávají z toho, kdy si kdo z nich psal deníček, Iveta napsala: „Já si psala deníček naposledy někdy v pubertě,“ a dodala: „Hlavní je psát věci upřímně a na rovinu, lidi to poznají.“

Iveto, upřímně a na rovinu: Neříkáš pravdu!

Řekněme si na rovinu, že Iveta rozhodně nepsala deníček naposledy v pubertě, jak tvrdí, ale naposledy zhruba před dvěma lety pro deník Blesk. V něm popisovala den po dni, co dělala, jak se cítila, s kým se potkala, co vařila a dokonce i to, kde venčila svého psa. To to je fakt, který lze snadno dokázat. A protože má dlouhovlasá zpěvačka zřejmě krátkou paměť, rádi jí připomeneme, co například národu sdělovala. Tady je pár střípků ze srpna 2011, kdy už určitě nebyla v pubertě...

* Večer se odehrála mezi mnou a Pepou nepříjemná situace. Rozzlobila ho zpráva na Primě, kde se Lukáš Rajmon vyjádřil za mne a řekl, že jsem v pořádku. Ale já vím, že nejsem v pořádku! Já si to uvědomuju.

* Artur mi řekl: „Víš, mami, u táty mám jistotu, že mi koupí alespoň obaly na sešity. A tu u tebe teď nemám. A má pravdu, já mu teď nemůžu dát ani ty obaly!“
Nebýt tak Bartošovou a dělat normální věci. Já to jméno nenávidím, přineslo mi tolik bolesti. To, kdo opravdu jsem, dokážu předvést jenom na jevišti.

* A víte, co mi konečně došlo? A co je tím největším paradoxem? Moje problémy jsou teď úplný ho*no. Vím, že lidi umírají na rakovinu, vím, že sama potřebuji pomoc, ale zároveň chci pomáhat.

* Vůbec netuším, co budu dělat další dny. Asi nejlíp by se mi žilo v přírodě. Spala bych v trávě a pršel by na mě déšť. Nepotřebuji luxus.

* Domenico chce být slavný. Je výborný zpěvák, ale nemá to charisma. Myslel, že Bartošová mu pomůže, ale ne. Já jsem se zamilovala, ale to už je pryč!
Večer jsem dostala obrovský hlad, tak jsem se po tmě vydala dolů do lednice. Jak jsem neviděla, tak jsem uklouzla a škaredě si narazila lopatku. Okamžitě ke mně přivolali doktora. Prohlédl mě a předepsal prášky a masti proti bolesti.

Přečtěte si
merrylou212
20. 1. 2014 • 06:28

Oprava: vědom

merrylou212
20. 1. 2014 • 06:27

Blesk a Aha píše jenom to,co se mu hodí do krámu a u čeho si je vědomi, že nic tak nepotěší , jako cizí neštěstí. Když čtu tu diskusi, musím konstatovat - opět se jim to povedlo.

merrylou212
20. 1. 2014 • 06:24

Už opravdu asi není v této republice o čem psát. Tak jsme zase vytáhli Džambulku - rok staré zprávy.

bezodkladne
19. 1. 2014 • 12:01

Marek D : žasnu,co je v Tobě zloby jsi zralý na psychiatra. Normálnímu člověku je jedno co si Bartošová kde píše nebo říká ! Kdo Ti tak strašně ublížil,chudáčku ?

honzina
19. 1. 2014 • 06:13

Jak koukám, jste hodně podobná pseudoredaktorům z AHA, samá hrubka. Doporučila bych vám ukončit brouzdání po netu a šup na doučování mateřského jazyka. Mimochodem: svým projevem si děláte nemalou ostudu!!!!!!!!!!!!!! Kdejaká "hieňka důchodkyně" umí pravopis daleko lépe než vy!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.