Dcera Anny Šiškové: Sedmitýdenního syna odvezla na Kavkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dcera Anny Šiškové: Sedmitýdenního syna odvezla na Kavkaz!

Pro Annu Šiškovou musela být dobrodružná cesta její dcery překvapením.
Pro Annu Šiškovou musela být dobrodružná cesta její dcery překvapením. (Facebook Doroty Nvotové)

Dorota Nvotová (31), dcera herečka Anny Šiškové (53) svého sedmitýdenního syna Filipa rozhodně nerozmazluje. Slovenka žijící aktuálně v Rusku prostě sbalila svou rodinu, kočárek a vyrazila na Kavkaz.

Dorota udělala svou maminkou babičku v listopadu. Rodila v Rusku, kde spolu s partnerem v současné době žije. „Dorotka měla velmi těžký porod, trápila se od rána a porodila až deset minut po půlnoci moskevského času,“ řekla deníku Plus jeden deň Šišková. Nvotová se už dříve nechala slyšet, že na Slovensku by žila leda v romské osadě. Právě za tuto národností menšinu a jejich práva se totiž pere a Romové jsou jí blízcí. Teď každopádně žije v Moskvě, odkud se vypravila na výlet do velehor. A fotky nabídla svým fanouškům prostřednictvím svého facebookového profilu.

Jak se zdá, Nvotová je stoupenkyni nekonvenčního způsobu výchovy dětí. V sedmi týdnech by totiž dětský lékař jen sotva doporučil takovou cestu. Sice by vám výlet nezakázal, ale určitě by zaznělo slovo „NEDOPORUČUJI“. Snad proto hledá Dorota lékaře, který má pro strach uděláno. Na svůj profil dala dokonce výzvu tohoto znění: „Hladam na obcasne emailove a telefonicke poradenie sa priatelskeho pediatra/pediatricku s nepriposratym pristupom. najde sa niekto?“



Přečtěte si
luvy1979
15. 1. 2014 • 13:29

Dorota má papíry na hlavu - jak jí mohou nechat dítě?

lukreciaborgia
15. 1. 2014 • 09:55

Anna Šišková má 2 dcery a obě by potřebovaly psychiatra.Oxydují všechny 3 gracie v Praze,protože na Slovensku by se neuživily.Anna se tu dokonce snad i vdala.Ty její 2 hepy jsou mimo realitu,na drogách a už to mají v palicích vymetené.Ta jedna hexa dokonce vážila 35 kg,když měla anorexii.Obě blbky jsou na palici.Nevím proč taková svološ přitáhne do Česka. A hlavně proč jim dávají role ve filmu,TV a v divadle.Pak se diví,že na filmy nikdo nechodí.

karamela1
15. 1. 2014 • 05:58

Ditě odejmout a ji strčit do nějaké té romské osady, ať si svých miláčků na plno užije. Je to neskutečná blbka, hnusná, nesympatická, divím se, že se vůbec našel někdo, kdo ji oplodnil

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.