Vyznání lásky studenta práv Kurtiše: Jakou kočku chce do další StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyznání lásky studenta práv Kurtiše: Jakou kočku chce do další StarDance?

Michal Kurtiš by si přál ve StarDance tančit s Bárou Seidlovou.
Michal Kurtiš by si přál ve StarDance tančit s Bárou Seidlovou. (Foto: Aha! - Dalibor Puchta, archiv ČT, koláž Ahaonline.cz)

Michal Kurtiš (24) si soutěž StarDance náležitě užíval. Účastnit se chtěl už v šestnácti letech, byl ale příliš mladý. Teď se pyšní prvním místem s Annou Polívkovou (34) a druhým s Anetou Langerovou (27). Do budoucna má jasno – rád by si zatančil se svou platonickou láskou Barborou Seidlovou (32), kterou znáte jako Zubejdu ze známé pohádky.

Platonická láska k Zubejdě

StarDance Michala baví a kdyby dostal příležitost zúčastnit se znovu, rád by to udělal. Prozradil, že by příště rád vyzval k tanci herečku Báru Seidlovou. „Jako dítě, nebo vlastně pořád, jsem miloval pohádku Lotrando a Zubejda, kde Bára hrála. Byla to moje platonická láska!,“ prozradil Blesk TV Magazínu. Budou-li jeho prosby vyslyšeny, může být pohledná Seidlová po boku nadaného mladého tanečníka a choreografa Kurtiše příští vítězkou.


Až nebude tančit, bude advokátem

Euforie z vítězství v soutěži prý nebyla veliká. „Spíš jsem si přál teplé mléko a třítýdenní spánek. Ale teď po tom odpočinku si to už začínám užívat.“ Ve svém věku si ale uvědomuje, že nemůže být tanečníkem navždy. Rozhodl se proto vrátit ke studiu práv. „Nastupuji do třetího ročníku, ale už tady v Praze.“ Alespoň mu po skončení letošní soutěže nebude chybět Praha, jak tomu bylo přerovského webu po rozloučení se StarDance v roce 2010.


Do StarDance je cesta dlouhá

A jak to vlastně bylo s přihlášením do soutěže? „Mě už to napadlo, hned jak StarDance začínala. To mně ale bylo asi šestnáct let, takže to moc nešlo. Do druhé řady jsem taky chtěl, ale to mi doma neprošlo, a stejně by mě asi kvůli věku nevzali. Do třetí řady jsem nechtěl, protože jsem byl v maturitním ročníku. Teď byla čtverka a už jsem si říkal, že do toho nepůjdu. Nakonec jsem se ale přihlásil a vyšlo to náramně," popsal celou anabázi Kurtiš.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.