Opilá spadla ze schodů: Pes ji zachránil a vyžral oči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Opilá spadla ze schodů: Pes ji zachránil a vyžral oči!

Ženu zmrzačila fenska, ale je ale vděčná.
Ženu zmrzačila fenska, ale je ale vděčná. (Profimedia.cz, )

Většina lidí by takovou osudovou ránu neustála. Pro Wendy Hamriding (53) to byl ale odraz ze dna. Potíže s alkoholem vyvrcholily váženou nehodou, při které přišla o zrak.

Žena po dalších z alkoholických dýchánků spadla ze schodů a zůstala v bezvědomí. Její domácí mazlíček- fenka Cassie, se ji kousáním pokoušela probrat. Žena však vůbec nereagovala a zoufalý pes jí nakonec prokousal obličej a doživotně připravil o zrak.

Když se žena po několika hodinách vzbudila, zjistila, že místo pravé tváře má v obličeji jenom díru. I přesto je fence vděčná. Nebýt této tragické nehody, žena by pokračovala v pití a podle vlastních slov by za pár týdnů zemřela.

Po pádu byla dlouhou dobu v péči lékařů a plastických chirurgů, ale nyní, 2 roky po nehodě, může konečně vést normální život.



Přečtěte si
lipno
12. 1. 2014 • 13:08

Opilý vidí dvakrát, redaktor Haha! také, viz: Ženu zmrzačila fenska, ale je ale vděčná

stekavypes
12. 1. 2014 • 08:15

Ženu zmrzačila fenska.Co to je za slovo? Kdy se už konečně ty chytráci naučí psát,to nemají nad sebou žádnou kontrolu.Taková ostuda a to jde ven z redakce,to jsme opravdu národ dementů?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.