PROTEKCE?! Hlavní roli v seriálu První republika získala režisérova žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

PROTEKCE?! Hlavní roli v seriálu První republika získala režisérova žena!

Veronika Nová získala v seriálu největší roli ve své dosavadní kariéře.
Veronika Nová získala v seriálu největší roli ve své dosavadní kariéře. (Foto pro Aha! – Česká televize, ara)

Potkaly se na kamerových zkouškách. Byly jako dvojčata, ale nad zkušenější Veronikou Kubařovou (26) vyhrála Veronika Nová (27). Náhoda, nebo volba jako v případě hokejového trenéra Aloise Hadamczika? Ten si zase díky moci prosadil na zimní olympiádu překvapivě i svého zetě, obránce Michala Barinku.

Jedna se raduje, druhá závidí! Herečky Nová a Kubařová se utkaly o roli Magdalény v retro seriálu První Republika. Vyhrát mohla jen jedna, a to manželka režiséra Nová. „Prošla jsem si náročným pětikolovým castingem. Ale ono to není jen o herectví, musíte se na roli hodit i typově.

A já se tomu přiblížila nejvíce,“ řekla Aha! Nová. Od začátku prý tušila, že bude podezřívaná z toho, že si ji do role prosadil manžel Biser A. Arichtev (36), režisér seriálu. „Musím dokázat, že to není protekce. Já mám svědomí čisté,“ svěřila se herečka. Jak roli zvládla, můžete vidět v České televizi 17. ledna.



Přečtěte si
defakto
9. 1. 2014 • 13:54

........ nelíbí se mi ani jedna z nich , Nová se už vdávala za rejžu s předpokladem že má role jisté a ta druhá taky nic moc !

colombina
9. 1. 2014 • 11:59

přesně tak, každý se tu tváří jako největší soudce, ale přitom je logické, že si myslí, že má doma to nejlepší

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.