Zvrhlé praktiky herce Michala Dlouhého: Na bradavky si věší kolíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zvrhlé praktiky herce Michala Dlouhého: Na bradavky si věší kolíčky!

V Kurzu negativního myšlení má Michal Dlouhý sebezničující záchvaty. Ve Válce Roseových vystrčil na diváky nahý zadek.
V Kurzu negativního myšlení má Michal Dlouhý sebezničující záchvaty. Ve Válce Roseových vystrčil na diváky nahý zadek. (Foto pro Aha! - Švandovo divadlo)

Sadomasochistické praktiky ani exhibicionimus, neboli obnažování na veřejnosti ,nejsou cizí herci Michalu Dlouhému (45). Kvůli roli je ochoten přetrpět bolestivé kolíčky na bradavkách, nebo se na divadelních prknech promenovat úplně nahý!

V kolíčcích přiškrcené bradavky nejsou jedinou sebedestrukcí, kterou herec projde dnes večer v pražském Švandově divadle. Na vlastní kůži vyzkouší také ruskou ruletu i skok z okna. To vše na invalidním vozíku, který mu předepisuje role ve hře Kurz negativního myšlení.


„Hraju muže, který se po těžké autonehodě učí znovu žít. Ale moc se mu nechce,“ říká Michal Dlouhý, který se nebrání ani nahotě na jevišti. Zcela nahý na přání režisérů exhiboval jak v tragikomedii Zabiják Joe ve »Švanďáku« vedle Simony Stašové (58), tak ve Válce Roseových v Divadle Na Jezerce.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.