Viróza řádila i na Slovensku: Bývalý premiér Dzurinda se opil tak, že si rozbil hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Viróza řádila i na Slovensku: Bývalý premiér Dzurinda se opil tak, že si rozbil hlavu!

Mikuláš Dzurinda se prý zřídil, jak zákon káže.
Mikuláš Dzurinda se prý zřídil, jak zákon káže. (AP)

Bývalý slovenský premiér z let 1998-2006 Mikuláš Dzurinda skončil v pondělí večer v košické nemocnici s rozbitou hlavou. Politik si způsobil zranění sám, když opilý upadl na ulici, informoval deník Sme. Dzurinda dnes přiznal, že vypil příliš velké množství alkoholu na oslavě narozenin exprezidenta Rudolfa Schustera.

Za své jednání se omluvil."Je to pro mne velmi nepříjemné, mrzí mě, že jsem přidělal práci lékařům a sestrám," prohlásil osmapadesátiletý poslanec na tiskovém brífinku v nemocnici s tím, že je připraven nést důsledky svého jednání.

Na zem upadl před hotelem Hilton, v němž je během své návštěvy Košic ubytován. Podle svědků si Dzurinda chtěl dát cigaretu. Když si ji zapálil, hodlal se zády opřít o odpadkový koš, ale minul jej, upadl a uhodil se do hlavy o chodník. Hotelová ochranka mu po pádu pomohla na nohy a zavolala sanitku."Zřejmě jsem nevystihl tu pravou chvíli, kdy už jsem si další skleničku neměl dát," kál se dnes Dzurinda.

Podle něj mohlo k silnému působení alkoholu přispět vyčerpání jeho organismu, neboť ráno před oslavou si byl zaběhat a urazil patnáctikilometrovou vzdálenost. Podle mluvčí košické nemocnice Ladislavy Šustové jej ošetřili lékaři na klinice úrazové chirurgie dvěma stehy a nechali si jej přes noc na pozorování. Dzurindovo zranění však nebylo vážné, a tak dnes dopoledne odjel do Bratislavy. Účet za své ošetření prý neprodleně uhradí. Nutno dodat, že ke svému prohřešku se Dzurinda postavil jako chlap. To v Česku se zpravidla mlží a virózuje…

Autor:  ČTK,ph

Přečtěte si
w.mojko
12. 1. 2014 • 16:24

pravdu sa mu podarilo povedať len raz- v tomto prípade.Doteraz čo slovo, to klamstvo, zavádzanie a oblbovanie

w.mojko
12. 1. 2014 • 16:21

nič iné, ako priznať opilosť, mu ani nezostalo...Ako chlap sa nikdy k ničomu nepostavil, vždy len ako krysa

atramka
8. 1. 2014 • 14:13

áále lže, to ho málo poznáš

dzery
8. 1. 2014 • 09:59

Alespoň nelže.

atramka
8. 1. 2014 • 09:40

no Miki to si si urobil zas ostudu, Keď nevie slopať, čo s ním

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.