Barbie Ochotská bude mít z partnera Kena: Rosol prodělal první plastiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Barbie Ochotská bude mít z partnera Kena: Rosol prodělal první plastiku!

Najděte 10 rozdílů...
Najděte 10 rozdílů... (ara, koláž Ahaonline.cz )

Dokonalá Míša Ochotská (28) si po zásnubách může konečně měnit přítele Lukáše Rosola (28) k obrazu svému. Její snoubenec totiž i v tak mladém věku prý nutně potřeboval zásah plastického chirurga.

„Je mi sice teprve osmadvacet, ale povolená kůže na víčkách mě trápí už nějakou dobu. Za poslední dva roky víčka spadla natolik, že mi začala vadit při mé profesi. Měl jsem zhoršené periferní vidění hlavně na pravém oku. A unavené oči večer po pětihodinovém tréninku mi dávaly zabrat při jízdě autem. Pomáhal jsem si otevřít pohled tak, že jsem zvedal mimickými svaly čelo,“ vysvětluje Rosol a na stránkách super.cz

A protože Ochotská se plastik nebojí a dokonce je všude propaguje, tak jí takový zákrok určitě nebyl proti srsti. „Zpočátku jsem netušil, že plastika víček se dělá i u mužů. Až moje partnerka Míša mě přivedla na tuhle myšlenku. Intenzivně jsme to začali řešit před půl rokem a na její radu jsem vyhledal plastického chirurga,“ dodává slavný tenista. Tak je tedy jasné, kdo mu takové vylepšení doporučil. Míša Ochotská si dává na svoje tělo pozor a pečlivě se hlídá. Nedávno dokonce přiznala, že pro ni, kvůli její štíhlosti, bude možná problém i otěhotnět. Pravidelně na své sociální síti zásobu své fanoušky různými fotkami a snaží se vzbudit dojem dokonalého páru i životního stylu -  Míša na luxusní dovolení v bikinách, Míša lije rum za tisíce do cukroví, Míša v letadle, Míša balí s pejskem dárky. Není proto divu, že v jejím perfektním světě není místo pro nedokonalost. Byla to vůbec pro Rosola poslední operace? Nebo už blonďatá Barbie přemýšlí o další proměně?



Autor:  mpa

Přečtěte si
pilif.99
6. 1. 2014 • 12:01

Dokonalá??? Ano, BLBKA !

eisenbieger
6. 1. 2014 • 03:37

tyhle dva jsou k s michu

prroud
5. 1. 2014 • 15:43

Jo no,presne o tom to je,super vztah,kdyz se dva vezmou a pak se snazej navzajem predelavat k obrzu svemu,magori! Kdyz nekoho chci,chci ho jakej je,tak na co ho predelavat?Dobre jim tak,urcite budou nevyslovne stastny az se jednoho dne "proberou"

bobosa
5. 1. 2014 • 13:08

Ta podělaná zlatokopka by krom plastik potřebovala novej mozek..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.