Narozeni v roce 2013: Miminka slavných, která spatřila světlo světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Narozeni v roce 2013: Miminka slavných, která spatřila světlo světa

Zpěvačka Marta Jandová (39) a dcera Maruška, Ornella Štiková a její syn Quentin.
Zpěvačka Marta Jandová (39) a dcera Maruška, Ornella Štiková a její syn Quentin.  (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Martin Přibyl, Jan Tůma, Karel Kopáč, Zbyněk Pecák, archiv TV Nova, Facebook, ara)

Někdo zemře, jiný se narodí. Tento přirozený koloběh funguje od počátku lidstava. Ani letos české VIP maminky nezůstaly pozadu a pořádně se v porodnicích činily. Podívejte se na děti roku 2013, jejichž slavní rodiče plní strany deníku Aha!

15. března 2013: Herečka Ornella Štiková (20) a syn Quentin
Asi nejsledovanějším porodem a dítětem vůbec je chlapeček jménem Quentin (9 měsíců), jehož tatínek je postarší záletník Josef Kokta (56) a maminka kontroverzní herečka Ornella Štiková. Chlapeček byl zplozen na filmovém festivalu v Karlových Varech, když si Kokta odbíhal od dnes již exmanželky Gábiny Partyšové (35).

12. února: Poslankyně za KSČM Gabriela Hubáčková (38) a dcera Eliška
Holčičku přivedl na svět gynekolog a její kolega ze Sněmovny Jiří Oliva (61), který v poslaneckých lavicích seděl za TOP 09. Eliška tak oživí ženský prvek v rodině, Hubáčková má totiž ještě dva syny.

22. února: Herečka Zuzana Norisová (34) a dcera Julie
Celý týden tajila, že vůbec porodila. 22. února se jí a Ondrejovi Kovalovi narodila dcera Julinka.


2. dubna: DJ Lucca (35), Michal Dvořák (48) a syn František
Členu skupiny Lucie Michalu Dvořákovi a jeho manželce DJ Lucce, vlastním jménem Lucii Dvořákové, se narodil druhý syn František. Už mají už tříletého syna Michala (3).

21. dubna: Modelka Eva Hercigová (40) a syn Edward
V neděli 21. dubna přivedla na svět nejkrásnější česká topmodelka působící v zahraničí Eva Herzigová (40) třetího syna. Přála si sice holčičku, ale osud tomu chtěl jinak.  

24. dubna: Modelka Jitka Kocurová (34) a dcera Barunka
Holčička při narození vážila 3,5 kila a měřila 50 cm. „Je těžké zvládat dvě malé děti najednou,“ řekla spokojená Jitka. S manželem Tomášem Abrahámem mají dvouletého Tomáška.

10. května: Zpěvák Tomáš Klus (27) a dcera Josefína
Tamaru Kubovou (25) a své první dítě odvezl na tři měsíce do Dominikánské republiky, kde chtějí společně jako rodina zažít nevšední zážitky.

13. května: Zpěvák Vojtěch Dyk (28), herečka Tatiana Vilhelmová (35) a syn Alois
Pro Táňu to byl již třetí porod, ale Vojta se stal hrdým otcem poprvé. Přiznal, že byl dokonce u porodu a že být od prvního dne s novorozeným miminkem je zcela jiný zážitek.

24. května: Oštěpařka Barbora Špotáková (32) a syn Janek
Dvojnásobná olympijská vítězka s přítelem Lukášem Novotným pojmenovali syna Janek. První potomek atletky vážil po narození 3,28 kg a měřil 51 centimetrů.

4. června: Herečka Zdeňka Žádníková Volencová (39) a syn Jiříček
Oblíbená herečka ze seriálu Velmi křehké vztahy Zdeňka Žádníková Volencová po třech dcerách přivedla na svět 4. června vytouženého syna.

28. června: Radka Kocurová (32), Tomáš Rosický (33) a syn Tomášek
Bývalá rosnička Kocurová v minulosti už jednou potratila, proto při druhém těhotenství byla nadmíru opatrná a vyplatilo se.

29. června: Herečka Anna Geislerová (37) a syn Max
Kdo je otcem jejího třetího dítěte úzkostlivě tají. Aňa si totiž od manžela režiséra Zdeňka Janáčka (35) »odskočila« k milenci Martinovi Shenarovi.
1. srpna: Ředitel gymnázia PORG Václav Klaus ml. (44) a dcera Eliška
Elišku přivedla na svět Lucie (28) u pražského Apolináře. Klaus ml. má z předcházejícího manželství tři děti – Vojtěcha (15), Kateřinu (13) a Jakuba (10).

7. srpna: Prezidentka Česká Miss Michaela Maláčová (42) a dcera Adele
Se svým manželem miliardářem Zdeňkem Bakalou už má doma tři děti. Syny Arona (5) a Arama (4) a dceru Anabel (7).

8. srpna: Zpěvačka Marta Jandová (39) a dcera Maruška
Jandová se už bála, že ji tohle štěstí nepotká, ale zamilovala se do gynekologa Miroslava Vernera a ten se postaral, aby těhotenství i samotný porod Marušky proběhl v pořádku.

8. srpna: Herečka Jana Bernášková (32) a syn Theodor
K šestileté Justýně přibyl do rodiny 8. srpna bratříček Theodor, kterého hvězda seriálu Vyprávěj zplodila s režisérem Rudolfem Merknerem (41).

12. srpna: Herečka Petra Špalková (38) a dcera Andělka
Oblíbená herečka Petra Špalková se stala podruhé matkou. K tříletému synovi Lojzíkovi přibyla do páru holčička a dostala jméno Andělka.

13. srpna: Předseda SPOZ Zdeněk Štengl (48) a dcera Melánie
V létě druhá Štenglova manželka Lenka (40) císařským řezem porodila krásnou holčičku. Šéf Strany práv občanů zemanovci už má dva syny z předchozího manželství.

10. září: Modelka Hana Soukupová (27) a syn Finn S. Aaron
Manželovi Drewovi topmodelka Hana Soukupová (27) přivedla na svět prvorozeného syna. Celý svět ji viděl nahou v reklamně na minerálku.

21. září: Producent Jiří Pomeje (49) a dcera Anička
Potřetí se oženil a konečně se mu splnil sen a jeho mladá manželka Andrea (25) mu dala vytoužené dítě. „Miluji Aniččina hovínka,“ smál se moderátor.

15. října: Modelka Iveta Vítová (30) a dcera Anetka
Bývalá královna krásy se dva měsíce po porodu nechala s miminkem nafotit a všem ukázala, že je zpět ve formě a může se vrátit na přehlídková mola.

2. listopadu: Zpěvačka Markéta Irglová (25) a dcera ?
Oskarová zpěvačka porodila na Islandu, kde žije se svým přítelem Miem, který už jednu dcerku má. Jak se jejich malá princeznička jmenuje, zatím neprozradili.

14. listopadu: Zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X (34) a syn Mikuláš
Nevěděl, co dát dceři Alici k prvním narozeninám, tak jí s manželkou Monikou pořídili 14. listopadu bratříčka Mikuláše.



Přečtěte si
haha
2. 1. 2014 • 19:54

primitivní špína Štiková.Co dokázala?modeling v Miláně?HaHaHa.Leda pro slepce.Nikdy o ní nikdo neslyšel než to její matka vyřvávala do medii.Asi stejná pravda jako že má maturitu.Postoj Až já budu velká,bude ze mě selka...vytahaný prsa jak 50ka.Když tu hrůzu postavíte třeba vedle Němcovy,tak Ornellu do stanku s buřtama

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.