To byly svátky »babičky« Heleny Vondráčkové: Zpívala se 6 mega na krku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

To byly svátky »babičky« Heleny Vondráčkové: Zpívala se 6 mega na krku!

Helena se pro své fanoušky nechala ozdobila šperky v hodnotě 6 milionů korun.
Helena se pro své fanoušky nechala ozdobila šperky v hodnotě 6 milionů korun. (Foto Aha! – Marek Pátek, Karel Kopač)

K Heleně Vondráčkové neodmyslitelně patří vánoční Lucerna, vždy poslední neděli před Štědrým dnem. Letos to byl jubilejní desátý vyprodaný svatostánek všech umělců. Vondráčková si pro fanoušky připravila překvapení v podobě šperků za 6 milionů korun. Na Štěpána pak proběhlo v Mníšku pod Brdy utajené rodinné setkání.

Na Helenin koncert přišlo 4000 fanoušků. A nešlo si nevšimnout ozdoby, kterou měla zpěvačka na krku. „Ty šperky má jen zapůjčené. Nechápu, jak se může soustředit na zpěv, já bych neustále s hrůzou myslel na hodnotu, co mám na krku,“ svěřil se se smíchem manžel Heleny Martin Michal. Šperky měly hodnotu 6 milionů Kč. „Je to zodpovědnost mít tolik cenností na sobě,“ řekla Aha! zpěvačka.


Vnouček na pódiu
Nevlastní vnuk Denis (2,5) přišel dát babičce kytku přímo na pódium. „Malý je kouzelný, ale jestli bude po dědkovi Martinovi, tak se máme na co těšit. Uvidíme, jaké geny se v něm poperou,“ usmívala se Helena. Malý Denis celou dobu koncertu seděl na klíně dědečkovi Martinovi a z babičky nespustil oči.

Oběd s rodinou
Ani letos si Vondráčková s Michalem neodepřeli slavnostní oběd na druhý svátek vánoční s nejbližšími. Středobodem jejich vesmíru se opět stal vnuk Denis v doprovodu svých rodičů Zuzany a Antonína. Nechyběla ani Michalova dcera Tereza. Překvapivě Martin pozval i bývalou ženu Ivanu s přítelem Mirem. Heleně zase udělala radost přítomnost sestry Zdeny s druhem Zdeňkem i tchyně s tchánem. „Po velké rodině jsem vždy toužila,“ svěřila se Vondráčková. Co našla pod stromkem?
„Helence Ježíšek přinesl nový počítač, dotykový mobil a nějaké šaty. Měla ohromnou radost, jen jsem si na sebe teď trochu upletl oprátku a Helenku budu muset s počítačem naučit,“ prozradil Martina Michal, co se dělo na Štědrý večer v Řitce.



Přečtěte si
illis
30. 1. 2014 • 20:26

oxallis Nemáš pravdu, Marie Rottrová, Hana Zagorová, Věra Špinarová a další, žádné ukňourané, to jsi přehnala .

illis
30. 1. 2014 • 20:25

mnpv Až bude stát denně za pultem 8 -10 hodin s minimální přestávkou, tak uznám, že je to dřina. Tvrdit, že je "pracující" důchodkyně mi přijde hodně nadnesené . Nepracuje každý den.

jade
28. 12. 2013 • 12:47

Babka Helena musí makat. Jiné staré ženy si užívají důchodu, ona má na krku celou rodinu svého manžela.

jity
27. 12. 2013 • 18:44

Helena vypadala vždycky dobře, ale zub času hlodá na každém. Divím se, že tady nikdo zase nepsal něco jako o diblíkovi, nebo stařecká seschlost. Přece jen ty svátky holt na lidi lépe působí a to ke dobře.

mnpv
27. 12. 2013 • 17:34

Na to že jí bude 67 roků, co bys chtěla?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.