Míša Ochotská promluvila: Proč nemůže mít děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Míša Ochotská promluvila: Proč nemůže mít děti?

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Sport - Jaroslav Legner )

Moderátorka Michaela Ochotská (28) nedávno dala práci v televizi vale a užívá si cestování se snoubencem Lukášem Rosolem (28).

I když Ochotská tu a tam moderuje nějakou společenskou akci a o návratu do televize občas hovoří, nynější situace ji vyhovuje nejvíc. Se svým snoubencem Lukášem Rosolem totiž může po světě cestovat kamkoliv, kde zrovna hraje. A zatímco on se pak potí na kurtu, Míša Ochotská může plnit funkci ozdoby a dokonalé partnerky.

„Pro něj je to práce a pro mě relax. Dala jsem se na úplně jiný styl života, než jsem dosud znala. Pro mě bylo každé ráno stejné – vstát a jít do práce. Obětovala jsem kariéře celý svůj život a rozhodně toho nelituji,“ říká moderátorka, která ještě ani nedovršila třicítku, na stránkách sip.denik.cz

„Dokonce kvůli práci nevydržely i některé vztahy. Ale vše jsem přehodnotila a přišla na to, že v životě jsou přednější věci než kariéra. Našla jsem hodnotu v rodinném životě a je něco krásného, když člověk může být po boku někoho, koho miluje a život si užívá úplně jinak,“ říká dále. Otázkou však zůstává, o jakém rodinném životě hovoří. Sama totiž ještě děti mít nemůže, a to prý kvůli svému udržovanému a vysportovanému tělu velikosti 34.

„Hodně cestuji a dělá mi problém časový posun, přelety a aklimatizování se v jiné zemi. Strávím deset hodin v letadle, takže je všude jiný čas, v různých koutech světa pak jiná strava. V Thajsku jím místní kuchyni, v Americe hamburgery a moje tělo dostává zabrat. To bude možná důvod, proč jsem teď trošičku zhubla,“ vysvětluje Ochotská, která nedávno svoje žebra ukazovala v Tatrách.

„Mám kamarádky, které jsou příliš hubené a bohužel mají problém s otěhotněním. Tak aspoň vím, že v současné době asi ještě rodina nepřijde,“ uzavírá.



Přečtěte si
ivoadler
17. 1. 2014 • 13:33

Je to prima povolání, doprovázet tenistu na cestách a podle podnebí mu tu zahřívat, tu ochlazovat postel. Je to náročné, nemůže si přitom kazit postavu těhotenstvím. Užij si to, Míšo.

mariama
1. 1. 2014 • 13:01

Prohlaseni slecny Ochotske o soucasne neschopnosti se mi jevi ve dvou moznych rovninach...... Bud se snazi delat zajimavou...... a nebo mit deti nemuze trvale vzhledem k nejake anatomicke anomalii (nevyvinuta deloha, predcasna menopauza, nedozravani vajicek, atd.) Myslim, ze by bylo mnohem lepsi se k takovemu tematu verejne vubec nevyjadrovat. Je kazdeho vec, zda ma ci nema deti a nikomu cizimu do toho vubec nic neni.

ccedar
1. 1. 2014 • 02:28

Už se těším, jak tyhle dva půjdou od sebe. Nechápu, jak tahle monstrbl*bka muže Rosoloj stačit. Bude radost ji mit doma a všechno to živit. Pozor - pouze drahé dárky, nejlépe auta, byty, domy. Tolik štěstí pro partnera

brekekesalami
31. 12. 2013 • 15:23

To mě taky pobavilo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.