Vybíravá Kuchařová? Ex-milence by si vzala, Brzobohatého ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vybíravá Kuchařová? Ex-milence by si vzala, Brzobohatého ne!

S Lanem si prý Kuchařová uměla budoucnost představit, s Ondrou Brzobohatým na to nepomýšlí.
S Lanem si prý Kuchařová uměla budoucnost představit, s Ondrou Brzobohatým na to nepomýšlí. (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz )

Modelka Taťána Kuchařová (25) se před vztahem s Ondřejem Brzobohatým (30) objevovala v náručí amerického modela Lana Carlsona (34). S tím se údajně rozešla proto, že do budoucna neplánoval svatbu, děti a rodinu. Na druhou stranu na veselku se svým současným partnerem modelka ani nepomýšlí. Proč je tomu tak?

Podle informací zdroje spy.cz se totiž tříletý vztah Kuchařové a Carlsona rozpadl poté, co jí oznámil, že ho vyhlídka manželství zrovna neláká. „Překvapilo mě to, ale Táňa mi osobně řekla, že se chtěla vdávat a mít dítě, zatímco Lane jí na to odvětil, že si chce ještě užívat.“

Pár se rozešel v únoru tohoto roku a od zhruba od dubna randí bývalá misska s Brzobohatým. S tím ale zatím svoji budoucnost představit neumí. „Pro mě to nikdy nebyl obrovský dívčí sen, jak to některé ženy mají. Svatba je něco významného, ale ne vrchol, nebo tajná nejvyšší tužba. Nehrnu se do toho, nemám tu potřebu,“ svěřila se Kuchařová na TV Blesk. O dětech modelka také neuvažuje, raději si pár let počká. „Zatím to v plánu nemám, asi by to bylo nezodpovědné při mé současné práci a vytížení, ale jednou chci mít určitě velkou rodinu,“ dodala.

Že by za těch pár měsíců po rozchodu změnila modelka názor na svatbu nebo nechce současného přítele vyděsit tak, jak toho předchozího?

 



Přečtěte si
ropuchaninka
18. 12. 2013 • 23:50

Lan Carlson 4.trida--vubec neznamej--nic moc.Ona je pekna holka a snad rozumna Brzobohaty je veliky prumer,neni ani totiz fotogenicky--co je velika chyba,doma snad se nekdy dostane do TV a novin a to bude asi tak vsecko

pilif.99
18. 12. 2013 • 14:16

Ona s Lanem ano, ale Lan s ní ne !

janca4101
18. 12. 2013 • 12:03

Mrkněte radši na moje privátní fotky ;) http://zkracovatko.cz/5eSW91

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.