Šťastné a opilé: Hvězdy zahájily lyžařskou sezonu velkou »ožíračkou«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Šťastné a opilé: Hvězdy zahájily lyžařskou sezonu velkou »ožíračkou«!

Ve Špindlu to všichni pořádně rozjeli.
Ve Špindlu to všichni pořádně rozjeli. (Foto Aha – Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz )

Jakmile udeří první mrazy, celebrity vytáhnou svoje nejdražší oteplováky a v čele s Andreou Verešovou (33) vyráží do Špindlerova mlýna, aby svoje zimní modely za statisíce náležitě vystavit na odiv. Po dni stráveném na svahu se ale většina uchýlí do baru, kde nastane ta pravá zábava.

Kromě známých tváří, jakými je už zmiňovaná Andrea Verešová, Simona Krainová nebo Petra Faltýnová, se do lyžařského střediska tentokrát vydala i přítelkyně Topolánka mladšího Simona, nebo generace mladších modelek zastoupená bývalou anorektičkou Eliškou Bučkovou, která všude tvrdí, jak přibrala 11 kilo, avšak nikdo zatím neodhalil, na jakých tělesných partiích k nárůstu svalové hmoty došlo.

Večírek otevřela módní přehlídka, odchozená mladými modelkami v opravdu “originálních“ modelech, kdy pod zimními bundami byly oblečené do titěrných bikin. DJ pultu se chopil jezdec na deskách Leoš Mareš a o pěvecké vystoupení se postaral opilý Jiří Macháček. „Milujeme hory,“ řekla Blesku Andrea Verešová, která se drink dělila se zpěvačkou Annou K.



Přečtěte si
britva
17. 12. 2013 • 16:47

banda chudáků a trapáků se vožrala ve špindlu, mno a co má jako bejt

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.