Uniklo z televize: Máme VIDEO z připravovaných Vánoc s Bartošovou! To vám hlava nepobere… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Uniklo z televize: Máme VIDEO z připravovaných Vánoc s Bartošovou! To vám hlava nepobere…

Vánoce s Ivetou Bartošovou, to je mazec.
Vánoce s Ivetou Bartošovou, to je mazec. (TV Barrandov)

Kdyby měly v létě sázkové kanceláře vypsat kurz na to, zda se ještě někdy vrátí na televizní obrazovku tehdy opuchlá a alkoholem zdevastovaná Iveta Bartošová (47), nejspíš by byl 1000:1. Jenže uteklo pár měsíců a Bartošová bude mít na jedné velké televizi obří pořad v tom neexkluzivnějším čase celého roku – na Štědrý večer. Podařilo se nám získat ukázku z té slávy…

Nutno říct, že Iveta dlouho nevypadala dobře, byť fakt, že dramaticky zhubla, se rázně odrazil v jejím obličeji, který pohltily vrásky a ostré rysy. Co se zlepšilo radikálně, je mluvený projev. Náš zdroj z televize Barrandov, kde má 24. prosince zářit, nám prozradil, že i při natáčení mluvila plynule, jasně, bez zadrhávání a huhňání, což byl obvyklý obrázek ještě před pár měsíci. Další osobností, která vás na videu překvapí, je Daniel Hůlka (45), který pro změnu neuvěřitelně přibral. Ostatně, mrkněte se na video a udělejte si názor sami.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
lukreciab
20. 12. 2013 • 14:21

No to mě po...er: já tu pravdivě.., najednou to vypadlo a pak "diskuse k tématu byla zrušena". Zkusím to ještě: Boura, Hůlka, Bartošová = Barrandov krachuje (i ty jejich pořady jsou "levný" ve všech směrech). Schmiedberger&co. dostali slinu se na Bartošové a la "Hvězda nahoru/dolu" - prý to být v Hollywoodu, tak je to už zfilmováno, no a až Džamb.pochopí, že na ní chtěl někdo jen parazitovat a ovládat jí, se zase: napřed trhne, aby všem dokázala, že "na to má" a až zjistí, že ne, tak - domyslete sami. Nehledě na to, že dětem a mladým posílá vzkaz: "Milé děti, je jedno, co jste provedli, v životě jde jen o slávu a prachy a jak vidíte, nevadí, že jste ožralka, nespolehlivá, odeberou vám syna,...nikomu to neva..". No super Ježíškovský vzkaz na Štědrý večer

jade
19. 12. 2013 • 19:20

Je to taková postarší ženská. Nejlépe by se k ní dnes hodil pořad Sejdeme se na Vlachovce. To budou Vánoce Bartošová, Klaus. Děs.

hejhej
18. 12. 2013 • 11:31

ines: Zapomínáš, že roli v drákulovi dostala soulože se Svobodou.

abil
17. 12. 2013 • 18:37

Vidím,že odborník na všechno promluvil .A jeho příspěvky vypovídají hlavně o něm samém.Nikdy jsem nebyla ani nejsem fanouškem Bartošové,ale vždy se nestačím divit,jak se po tom všem dokáže vzchopit a zase se pokoušet vrátit na výsluní.Pokud má dotyčný tak 15,tak chápu,že je pro něj stará každá nad 20!To hraní na princeznu je infantilní,ale jinak je to krásná žena,jedna z nejhezčích zpěvaček,které mme.A nedělejte si iluze,že ostatní v jejím věku vypadají lépe.spíš naopak.A to nemají za sebou ani setinu z toho co ona.

blackpetr
17. 12. 2013 • 06:53

Takovou hloupost snad po mně nemíníš požadovat.!?! Nemůžu nikomu určovat co a s kým udělá, nahraje, nazpívá (pokud ho do toho finančně natlačí nějaký mecenáš, to je jiné, ale tím nejsem), může ale rozhodovat co budu já sledovat a poslouchat. Dokonce ani tobě, Ines, nenakazuji co si máš pouštět, a dokonce ani co si pouštět nemáš.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.