Megatrapas slovenské zpěvačky: Vyzvala NEVIDOMÉHO pěvce Bocelliho, aby si PROHLÉDL Bratislavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Megatrapas slovenské zpěvačky: Vyzvala NEVIDOMÉHO pěvce Bocelliho, aby si PROHLÉDL Bratislavu!

Andrea Bocelli si bratislavský Hrad nikdy neprohlédně.
Andrea Bocelli si bratislavský Hrad nikdy neprohlédně. (Foto EPA, Profimedia.cz, Nový Čas. )

Tak po téhle hlášce může slovenská zpěvačka Adriana Kučerová (37) rovnou »chodit kanálama«. V přímém přenosu si posteskla, že snad nejznámější nevidomý zpěvák Andrea Bocelli (55) nebude mít dostatek času na to, aby se na vlastní oči pokochal krásami slovenské metropole.

Italský operní zpěvák navštíví Slovensko v rámci vánočního koncertu a s Kučerou se setká na jednom podiu v Bratislavě. Zpěvačka v ranní show Teleráno rozmluvila o programu koncertu natolik, že zapomněla na takový »detail«, jakým je Bocelliho slepota.

„Je škoda, že nepřijde do Bratislavy na delší dobu, mohl by se podívat na místní krásy,“ řekla Adriana Kučerová na kamery v přímém přenosu, takže svá slova nemohla vzít zpět, ani nejdou ze záznamu vystřihnout. Má štěstí, že její trapas známý zpěvák neuvidí, na druhou stranu se ale o něm může doslechnout…

„V té chvíli jsem si to vůbec neuvědomila. Já velmi ráda propaguji Slovensko a motivuji lidi, aby si přišli prohlédnout krásy naší krajiny. Velmi mě to mrzí. Podle mě i nevidomý dokážou vnímat příjemnou energii a atmosféru,“ vysvětlila následně Novému Času.



Přečtěte si
ctenar
16. 12. 2013 • 06:49

Podle mě i nevidomý dokážou vnímat příjemnou energii a atmosféru,“ vysvětlila následně Novému Času. Tupé ramlice, opravte si hrubku v poslední větě. ...nevidomí dokážou VRAŤTE SE DO POMOCNÉ ŠKOLY, M'AGOŘI

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.