Zagorová má zlomené rameno: Jsem úplně nemohoucí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zagorová má zlomené rameno: Jsem úplně nemohoucí!

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Marek Pátek / Aha)

Nejenom že musela přeložit včerejší vánoční koncert v Lucerně na 12. února, Hana Zagorová (67) nemůže ale ani v neděli na koncert manžela Štefana Margity (57) do Státní opery. Tohle všechno příkoří Hance způsobola zlomenina pravého ramene, kterou si způsobila ve slovenské Galantě na vlastním koncertě v zákulisí.

„Je mi to ukrutně líto, že Štefíčka v Opeře neuvidím. Nevím ale, jak bych to udělala. To bych musela jít v županu. Tu ortézu mám pod prsa a nemohu se normálně obléknout,“ řekla včera Aha! zpěvačka a dodala: „Navíc do mne nesmí nikdo ani šťouchnout. Jakmile by se úlomky v rameni pohnuly, bez operace by se to neobešlo.“

V době Štefanova koncertu si alespoň doma zapálí svíčku. „Bude tam mít ale maminku, která přijede z Košic, a bratra s rodinou,“ říká Hanka, která je ze své absence na koncertu opravdu nešťastná. Jde o jediný Sťefanův koncert v tomto roce v České republice. To, že si nenavlékne punčochy nebo se nenamaluje, by ještě přežila. „Já si ale neotevřu ani vodu,“ stýská si. Naštěstí se Štefan vrátil z pracovní cesty a už jí může být po ruce. „Jsem úplně nemohoucí. Denně jezdím na tři hodiny do Ústavu pohybové medicíny pana doktora Koláře. Mám elektrickou i magneickou terapii a teď už se mnou, sláva, začali i rehabilitovat,“ svěřuje Hanka, která kvůli zlomenému rameni musela přesunout devět koncertů, zrušit silvestrovskou televizi, adventní koncert a především charitativní Srdce pro děti. „A to mě štve snad nejvíc,“ říká Hanka.

Jitka Zelenková si vymkla kotník: Hraje o holi!
Královna z muzikálu Fantom Londýna, Jitka Zelenková (63), se rozhodla nevzdat milované představení. Se zraněným kotníkem jezdí z Prahy do Ostravy  a na jevišti  vyfasovala novou rekvizitu - elegantní hůlku!
Zpěvaččka minulé pondělí spadla do jámy, zpřetrhala si vazy a vymkla si kotník. „Neodřeknu ani jeden vánoční koncert. Těším se ně celý rok, a tak budu zpívat," říká zpěvačka.



Autor:  mir

Přečtěte si
pelagie
14. 12. 2013 • 17:37

i kdyby , je to čistě její věc a tobě je do toho ehm ......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.